Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 116 (7728)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Emoție

Festivitate de absolvire pentru studenții Facultății de Inginerie Alimentară din USV

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu emoții și bucurie, studenții Facultății de Inginerie Alimentară din cadrul Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava au participat miercuri dimineață la festivitatea de absolvire a studiilor. Organizată în condiții de distanțare fizică în fața universității, ceremonia i-a reunit pe profesorii celor trei specializări din cadrul facultății și pe cei 60 de studenți care și-au finalizat programul de studiu. Ei au fost îndrumați de către profesorii care le-au călăuzit pașii în cadrul disciplinelor de la cele trei specializări, Protecția Consumatorului și a Mediului, Ingineria Produselor Alimentare, precum și Controlul și Expertiza Produselor Alimentare, să facă următorul pas spre programul de masterat.

Unii dintre profesori au ținut să spună câteva cuvinte la finalizarea acestei etape

de învățământ, printre ei numărându-se și Ovidiu Ghiuță, care le-a spus studenților: ”În primul rând felicitări și o să vă spun că banii nu contează. Important e să faceți ceea ce vă place întotdeauna, iar banii vor veni după, pentru că o să fiți buni la asta. Eu vreau să vă încurajez în a încerca și altceva decât a fi simpli angajați, să visați să vă deschideți propria afacere, pentru că avantajul este că acum puteți pierde cel mai puțin. Faceți ce vă place și important este să faceți un masterat la timp. Noi vă așteptăm cu multe locuri bugetate care se aduc cu greu de la București, pentru studenții din Bucovina, pentru voi. Succes!”

 

 

Apropiată de studenții care i-au trecut ani la rând prin mâini, profesor univ. dr. Sonia Amariei s-a adresat acestora: ”Fiecare generație a facultății care finalizează studiile pleacă luând cu ea o părticică din sufletul nostru. Dar lasă în schimb o mulțime de amintiri și eu îmi amintesc cu plăcere de chipurile voastre la început de drum. Și le compar cu cele de acum. Diferența constă nu în anii care au trecut, ci în strălucirea de pe chipul vostru, în sclipirea din ochi, în frumusețea chipului care este dată de educație. Vine din interior și nici un machiaj din lume nu reușește să aducă atâta noblețe pe chip, așa cum aduce educația.”

Pe scena festivității au urcat apoi pe rând șefii de promoție de la cele trei specializări, care au înmânat cheia succesului celor mai merituoși studenți din anii trei. În atmosfera creată de intonarea imnului academic Gaudeamus Igitur și de urările de succes pe ”drumul pavat cu muncă, perseverență și pasiune”, festivitatea s-a încheiat pe tonul unui program artistic în acorduri de chitară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivitate de absolvire pentru studenții Facultății de Inginerie Alimentară din USV.
 Vizualizări articol: 1934 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Festivitate de absolvire pentru studenții Facultății de Inginerie Alimentară din USV5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei