Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 103 (7715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Electrocasnice

Aragazul NobelTek, un ajutor de nădejde în bucătăria ta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

NobelTekeste un brand nou pe piața electronicelor și electrocasnicelor din România, ce are ca obiectiv îmbunătățirea calității vieții cotidiene a consumatorilor, prin oferirea de produse de o calitate remarcabilă la un preț corect. NobelTek proiectează produse electrocasnice de calitate, ce fac parte din rutina zilnică a oricărei persoane – aparate frigorifice, mașini de spălat rufe, precum și aragazuri. Având tehnologii inovative de funcționare și fiind ușor de utilizat, produsele NobelTek pot fi printre principalele opțiuni atunci când vine vorba despre achiziționarea unui aparat electrocasnic.

În ceea ce privește gama de aragazuri, NobelTek a proiectat o linie de aragazuri moderne și practice, perfecte pentru orice tip de bucătărie. Indiferent dacă optezi pentru un design clasic sau modern sau preferi o amprentă vintage în bucătărie, poți alege dintr-o varietate de modele de aragazuri NobelTek. Gama de aragazuri NobelTek în culori vii precum roșu, verdesau violetsau în culori clasice precum alb, negru, bej, marosau inox, își vor găsi cu siguranță locul în bucătăria ta.

Fiind extrem de practice și ușor de utilizat, aragazurile NobelTek vor fi cu siguranță ajutorul tău de nădejde în timpul gătitului. Ești în căutarea unui aragaz pe gaz sau a unui aragaz mixt cu plită pe gaz și cuptor electric? Vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu cele mai gustoase rețete și să te bucuri de aprecierile lor? NobelTek vine în întâmpinarea nevoilor tale cu diferite modele de aragazuri disponibile pe site-ul Demax, la prețuri extrem de avantajoase.

Unul dintre principalele avantaje ale aragazurilor NobelTek constă în faptul că pot fi conectate atât la o sursă de gaz natural (GN), cât și la butelie (GPL), fiind dotate cu duze pentru ambele tipuri de alimentare. Fie că sunt echipate cu duze pentru butelie sau cu duze pentru gaz natural, toate modelele dispun de un set de duze de schimb, în funcție de nevoile fiecăruia. De asemenea, toate modelele de aragazuri NobelTek sunt prevăzute cu un sistem de siguranță a cuptorului și a plitei, ce constă în faptul că alimentarea cu gaz va fi oprită imediat în cazul întreruperii accidentale a flăcării în timpul funcționării. De asemenea, cuptoarele aragazurilor NobelTek sunt prevăzute cu geam dublu, astfel încât să se optimizeze timpul, consumul de energie, dar și modalitatea de coacere, temperatura menținându-se mereu constantă în interiorul cuptorului. Alte funcții ale aragazurilor NobelTek constă în aprinderea electrică a plitei sau iluminarea cuptorului pentru supravegherea mai facilă a alimentelor în timpul gătirii.

Una dintre vedetele gamei de produse NobelTek este modelul de aragaz pe gaz NobelTek NLT 5501R/G1, de culoare roșie. Acest model este extrem de apreciat de către consumatori, atât datorită culorii deosebite, cât și datorită raportului calitate-preț. Acest model de aragaz este potrivit pentru alimentarea la GPL, fiind dotat cu duze pentru butelie, însă poți opta pentru acest model și în cazul în care utilizezi o sursă de gaz natural – aragazul vine cu un set de duze de rezervă, ce pot fi schimbate de către o persoană autorizată. Mai mult decât atât, dacă ești constrâns de spațiul din bucătărie, acest aragaz NobelTek este o soluție optimă, având dimensiunile de 50 x 50 cm. Ușa dublă a cuptorului, sistemul de siguranță a plitei și cuptorului, precum și accesoriile incluse – tavă și grătar, vor face experiența gătitului mai plăcută și mai facilă. Intră pe Demaxși profită de cele mai bune oferte. Adu un strop de culoare și savoare în bucătăria ta! Îndrăznește să experimentezi rețete noi sau să reinterpretezi clasicele rețete ale bunicii, cu ajutorul unui aragaz NobelTek! Cu siguranță vei aduce zâmbete în jurul tău și vei crea momente de neuitat alături de cei dragi, preparatele tale devenind adevărate opere culinare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aragazul NobelTek, un ajutor de nădejde în bucătăria ta.
 Vizualizări articol: 2062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aragazul NobelTek, un ajutor de nădejde în bucătăria ta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei