Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 95 (7707)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Diplomație

Oportunități de afaceri, turism și înfrățirea cu Nazareth, discutate de primarul Sucevei cu ambasadorul Israelului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aflat în vizită în Bucovina, ambasadorul Israelului în România, David Saranga, a fost primit cu multă bucurie și prietenie de către primarul municipiului reședință de județ, Ion Lungu.

Excelența Sa a primit cadouri care să-i amintească de Bucovina și de Suceava, precum o trăistuță bucovineană, un frumos ou încondeiat, materiale foto și audio-video de prezentare a municipiului Suceava și o medalie aniversară de la împlinirea a 630 de ani de atestare documentară a localității și s-a oferit să sprijine atât înfrățirea cu un oraș din Israel, cât și facilitarea dezvoltării altor oportunități, economice și turistice.

„Am avut marea bucurie și onoare de a mă întâlni cu Excelența Sa David Saranga, ambasadorul Israelului în România. Sunt un fan al său, îl urmăresc adesea la televizor, mai ales că avem de învățat din experiența lor de gestionare a problemelor cauzate de coronavirus, fiind prima țară din lume care a reușit imunizarea populației și prin urmare se renunță la o serie de restricții. Am avut discuții aplicate și interesante referitor la oportunități turistice și economice, dându-ne speranțe în ambele situații, mai ales că există demersuri pentru semnarea unui protocol privind liberul acces al turiștilor români în Israel. I-am explicat că avem mulți agenți de turism care merg des la locurile sfinte și abia așteaptă deschiderea granițelor pentru a merge acolo cu turiști.

În privința oportunităților de afaceri ale orașului i-am prezentat atuurile orașului și s-a dovedit foarte interesat, venind și cu soluții concrete”, a spus Ion Lungu.

Edilul sucevean i-a precizat că Suceava este înfrățită cu orașul palestinian Betleem și că a fost foarte aproape de o înfrățire cu Haifa (Israel) sperând că se va reuși cu ajutorul ambasadorului să se ducă la bun sfârșit acest proiect.

În schimb, Excelența Sa a spus că, în acest context, vede mai potrivită o înfrățire a Sucevei cu Nazareth și va face demersuri în acest sens.

“A fost o discuție foarte interesantă, folositoare, a dovedit că este foarte bine pregătit, pragmatic și un diplomat extraordinar, cu soluții la toate problemele discutate. Mai mult, ați văzut ce frumos ne promovează Bucovina, o face mai bine decât am putea-o face noi!”, a spus primarul Ion Lungu, la finele întrevederii de joi seara.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oportunități de afaceri, turism și înfrățirea cu Nazareth, discutate de primarul Sucevei cu ambasadorul Israelului.
 Vizualizări articol: 938 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oportunități de afaceri, turism și înfrățirea cu Nazareth, discutate de primarul Sucevei cu ambasadorul Israelului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei