Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 93 (7705)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Captură Poliție

Prins în timp ce transporta cu o Skoda Octavia țigări de peste 100.000 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un echipaj rutier de la Poliția municipiului Vatra Dornei, aflat într-o acțiune de control al traficului luni după-amiază, a realizat o captură mare de țigări de contrabandă, după ce a tras pe dreapta un autoturism care era încărcat cu cutii de carton. În jurul orei 15.30, pe strada Argestru din Vatra Dornei, polițiștii au observat în autoturismul Skoda Octavia tras pe dreapta, pe bancheta din spate, și apoi în portbagaj, mai multe baxuri. La volan era un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Hunedoara, iar după inventariere a rezultat că în mașină erau transportate, în 15 baxuri, 7.500 de pachete de țigări, marca Marlboro, de proveniență extracomunitară, cu o valoare de piață de peste 100.000 de lei.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru contrabandă, iar bărbatul din Hunedoara a fost reținut pentru 24 de ore în arestul poliției județene.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei. Procurorul de caz va decide ce măsuri va lua în continuare în acest caz.

”Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, poliţiştii acţionând atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă, cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse”, a declarat comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prins în timp ce transporta cu o Skoda Octavia țigări de peste 100.000 de lei.
 Vizualizări articol: 1070 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prins în timp ce transporta cu o Skoda Octavia țigări de peste 100.000 de lei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei