Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 90 (7702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Veste bună

Se redeschid locurile de joacă pentru copii din municipiul Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe fondul actual de menţinere la un nivel scăzut a ratei îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, ce situează municipiului Fălticeni în scenariul verde, vineri fiind 12 cazuri active şi o rată de infectare de 0,45 la mia de locuitori, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Fălticeni a hotărât în după-amiaza zilei de 16 aprilie, în cadrul unei şedinţe online, redeschiderea locurilor de joacă pentru copii, inclusiv a celui situat la Baza de Agrement „Nada Florilor”.

Copiii vor avea acces în spaţiile de joacă începând de sâmbătă, 17 aprilie, cu respectarea strictă a prevederilor Hotărârii Guvernului României nr. 432 din 08.04.2021 şi a măsurilor de siguranţă epidemiologică stabilite de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava.

Aşa cum a precizat primarul Gheorghe Cătălin Coman, deschiderea locurilor de joacă pentru copii se face în condiţiile respectării măsurilor şi regulilor prevăzute de pandemie, cu obligativitatea din partea primăriei de a executa dezinfecţia în spaţiul delimitat pentru joacă, zilnic, între orele 07:00-09:00. Programul de funcţionare este de 7 zile din 7 şi va începe de la ora 10.00, accesul fiind permis până la ora 20.00, când Poliţia Locală va închide locurile de joacă amenajate în toate cartierele municipiului.

„Monitorizarea şi supravegherea spaţiilor de joacă se va face de către personalul angajat din cadrul patrulelor de Poliţiei Locală privind respectarea regulilor şi măsurilor de distanţare socială. Dezinfecţia se execută de către personalul din cadrul Direcţiei de Utilităţi Publice al UAT echipate cu echipament de protecţie individuală şi dispozitive specifice, respectiv - atomizoare pentru substanţe dezinfectante, iar substanţele folosite la dezinfecţia locurilor de joacă pentru copii vor fi conforme cu certificările în vigoare. Se vor respecta toate măsurile şi regulile aprobate prin Hotărâri de Guvern şi Ordine emise de Ministerul Sănătăţii în funcţie de evoluţia şi situaţia epidemiologică la nivel local”, a declarat primarul Gheorghe Cătălin Coman.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Se redeschid locurile de joacă pentru copii din municipiul Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1317 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Se redeschid locurile de joacă pentru copii din municipiul Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei