Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 89 (7701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tot ce ai vrut mereu să știi despre LEGO

Vrei să știi câte cărămizi se produc pe minut? Câte cărămizi au fost produse în istorie? Care este cel mai bine vândut set LEGO? Care a fost cel mai prost vândut? Cum au supraviețuit crizei care aproape i-a ucis? Iată mega-referința definitivă, direct de la cei de la LEGO.

V-am organizat toate întrebările despre companie, mediu, design și viitor în acest articol.

 

• Câte cărămizi LEGO sunt produse în fiecare an?

Se produc aproximativ 19 miliarde de elemente LEGO pe an. 2,16 milioane sunt modelate în fiecare oră, 36,000 în fiecare minut.

 

• Aproximativ, câte cărămizi au făcut vreodată de când LEGO a început să le producă? Peste 400 de miliarde de cărămizi LEGO au fost produse din 1958. Există aproximativ 62 de cărămizi LEGO per persoană din populația Pământului.

 

• Câte seturi LEGO se fabrică pe an?

Numărul de seturi variază în funcție de perioada anului și de an. În SUA, LEGO lansează în medie 130 de seturi noi pe an. Aproximativ 7 seturi LEGO sunt vândute în fiecare secundă în întreaga lume.

 

• Câți bani câștigă pe piesă?

Deoarece există atât de multe piese specializate, costul mediu pe piesă este dificil de numit. De exemplu, o cărămidă LEGO 2x4 nu necesită complexitatea pentru a produce un o minifigură LEGO sau o piesă de gard LEGO. Matrițele pe care le folosesc pentru a crea elemente LEGO sunt foarte scumpe de proiectat și produs.

 

• De ce este LEGO atât de scump?

Calitatea și siguranța sunt preocupările principale pentru grupul LEGO. Pentru a asigura cele mai bune și mai sigure produse, cărămizile LEGO sunt fabricate cu materiale de cea mai înaltă calitate, ceea ce ține cont de cost. Folosirea materialelor premium asigură faptul că produsul nu este doar sigur, ci că este suficient de durabil pentru a fi predat din generație în generație.

 

• De ce întrerup seriile și seturile mai rapid acum decât au făcut-o în trecut? Pe vremuri, se putea conta pe o serie pentru mai mulți ani, acum sunt abia 12 luni și „nu mai sunt produse”.

Afacerea jucăriilor a devenit o lume foarte rapidă și competitivă - aproape imitând industria modei în ceea ce privește cât de repede lucrurile vin și merg ca modele. Viața unei linii tematice tipice de joc LEGO Friends poate varia de la unu la trei ani. Cu toate acestea, există anumite teme - cum ar fi Spațiul și Castelul - pe care le consideră teme veșnic verzi, iar acestea sunt produse în decursul câtorva ani.

 

• Investiția Mindstorm a dat roade?

Linia de produse Mindstorms a fost o afacere incredibil de reușită pentru companie. Mindstorms RIS 2.0 este produsul #1 de vânzare din istoria companiei și există peste 1 milion de cărămizi RCX care au fost vândute. Mindstorms NXT, următoarea generație a setului original de instrumente de robotică, a avut, de asemenea, un mare succes.

 

• Ce țară cumpără cele mai multe seturi LEGO per persoană?

Germania este piața LEGO numărul unu. De fapt, LEGO este compania de jucării numărul unu din Germania. Liniile cele mai bine vândute din Germania sunt LEGO Technic și LEGO City. SUA este a doua piață ca mărime, cu cele mai vândute linii fiind Bionicle și LEGO Star Wars.

 

• Cum au relansat compania când era aproape în faliment?

În calitate de companie, au fost foarte norocoși că au supraviețuit crizei. Au avut cațiva ani foarte stâncoși, dar fanii i-au readus pe pistă. Încercau să facă prea multe lucruri și s-am abătut de la ceea ce făceau cel mai bine: construcțiile clasice. Pentru a își recâștiga baza, s-au întors la elementele de bază și s-au concentrat pe cărămizi și pe acele teme de bază pe care a fost construită fundația companiei, cum ar fi City și Castle. Din fericire pentru ei, fanii au fost răbdători și i-au întâmpinat cu brațele deschise. Din fericire, indiferent cât de mult se schimbă piața și gusturile copiilor variază, va exista întotdeauna loc pentru jocul clasic LEGO.

 

• Care este cel mai bine vândut set LEGO realizat vreodată?

Setul LEGO Mindstorms Robotics Invention System este cel mai bine vândut set LEGO. Peste 1 milion dintre acestea au fost vândute la nivel global de la lansare.

 

• Ce temă a fost cea mai slabă vânzare pe care au realizat-o?

Cu câțiva ani în urmă, s-au îndepărtat prea mult de linia noastră de produse de bază atunci când am intrat într-o linie de acțiune numită Galidor. Fără elemente de construcție tradiționale LEGO, s-a dovedit a fi necunoscută fanilor LEGO, care așteaptă un anumit tip de experiență de joc de la companie.

 

• De ce nu există minifiguri blonde în seturile obișnuite LEGO?

Pentru că ar arăta rău cu capetele galbene. Cu toate acestea, există blonde în liniile licențiate, cum ar fi Star Wars sau Harry Potter.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tot ce ai vrut mereu să știi despre LEGO.
 Vizualizări articol: 941 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tot ce ai vrut mereu să știi despre LEGO5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei