Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 89 (7701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Declaraţie

Cuşnir: Sloganul USR ar trebui să fie „O Românie fără hoție, dar cu USR-iști conectați la robinetele banului public!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, a declarat că de câteva săptămâni sucevenii asistă la o întrecere comică între primarul Ion Lungu, pe de o parte, și USR-PLUS, de cealaltă parte. Dan Ioan Cuşnir a spus că cele două părţi au început să aducă tot felul de argumente cu privire la cine a fost primul și cine a făcut mai multe pentru Parcul Șipote.

„Mai nou, se luptă și pentru a-și trece la realizări și creșterea burselor pentru elevi, uitând să informeze că, de fapt, această creștere a burselor școlare se datorează HG 1064/2020, care stipulează creșterea cuantumului minim al burselor la 100 lei și acoperirea valorii burselor de la Bugetul de Stat. Competiția dintre primar și consilierii USR-PLUS seamănă cu răspunsul la întrebarea: Cine a fost primul: oul sau găina?”, a precizat Cuşnir.

El consideră că această competiţie este ciudată, având în vedere lunga colaborare dintre aceștia. „De exemplu, este cu adevărat impresionantă lista contractelor dintre Primăria Suceava și firma de arhitectură a consilierei viceprimarului USR, doamna Teodora Munteanu. O colaborare trainică, de peste 12 ani, în care 877.419 lei + TVA, respectiv 1.044.128 lei, adică aproximativ 240.000 euro din banii sucevenilor, au ajuns la o firmă de arhitectură apropiată de USR-PLUS”, a arătat liderul PSD Suceava, care a mai adăugat că „ce frumos sună sloganul USR-PLUS <O Românie fără Hoție!>. Trebuie doar completat: <O Românie fără hoție, dar cu USR-iști conectați la robinetele banului public!>”.

Nu în ultimul rând, liderul social-democraților suceveni consideră că Suceava are nevoie de primenirea administrației locale și de oameni noi, cu mentalități aliniate vremurilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cuşnir: Sloganul USR ar trebui să fie „O Românie fără hoție, dar cu USR-iști conectați la robinetele banului public!”.
 Vizualizări articol: 1046 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cuşnir: Sloganul USR ar trebui să fie „O Românie fără hoție, dar cu USR-iști conectați la robinetele banului public!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei