Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 75 (7687)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apreciere

Flutur după un an de pandemie: Județul Suceava a devenit un exemplu în lupta cu noul coronavirus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a remarcat faptul că de mai multe zile județul Suceava se află pe ultimul loc la nivel național în ceea ce privește rata de infectare cu noul coronavirus. Gheorghe Flutur a spus că anul trecut, exact în aceeași perioadă, Suceava era, din păcate, județul care era dat foarte des ca exemplu, ca zona unde a izbucnit pandemia de coronavirus în România. „Astăzi, mă uit că avem 6 – 7 zile la rând în care suntem pe ultimul loc la rata de infectare, cu puțin peste unu la mie, ceea ce înseamnă că locuitorii județului Suceava au învățat această lecție dură. Și în primul rând trebuie să le mulțumim lor. Chiar dacă atunci când e bine nu prea mai vorbește nimeni de tine, că se vinde mai greu o știre de bine, trebuie să observăm că inclusiv mass-media de Suceava, și vreau să îi mulțumesc, a subliniat această revenire a județului Suceava ca exemplu, să spun așa, în această luptă cu coronavirusul. Și eu vreau să le mulțumim sucevenilor pentru asta”, a spus Gheorghe Flutur la finalul ședinței de marți a Consiliului Județean Suceava. El a subliniat faptul că nu s-ar fi putut ajunge în această situație dacă nu ar fi existat „actorii principali”, respectiv medicii și asistenții medicali din județul Suceava. Gheorghe Flutur a subliniat și faptul că Spitalul Județean Suceava este cel care duce greul în această luptă cu noul coronavirus. „În continuare cazurile grele și foarte grele aici vin pe linia întâi de front la Suceava. Și oamenii aceștia au aceste probleme zilnic. Ne-am uitat și la alte spitale din țară și la dotări și la probleme. Sunt și trebuie luate din mers. Totuși Spitalul Județean Suceava nu a dus lipsă de fonduri, nu a dus lipsă de dotări. De aceea încă o dată, în fața dumneavoastră, a colegilor din deliberativul județean asigur conducerea Spitalului Județean de toată disponibilitatea de fonduri pentru a face performanță în continuare. De asta avem nevoie. Și vreau să aduc mulțumiri cadrelor medicale pentru tot ce se întâmplă acolo”, a mai spus Gheorghe Flutur. El a arătat că una dintre provocările la care trebuie să se răspundă în continuare este cea de a asigura resursa umană de care are nevoie Spitalul Județean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur după un an de pandemie: Județul Suceava a devenit un exemplu în lupta cu noul coronavirus.
 Vizualizări articol: 1378 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Flutur după un an de pandemie: Județul Suceava a devenit un exemplu în lupta cu noul coronavirus1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei