Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 66 (7678)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Weekend creativ

Ateliere pentru copii și produse handmade, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall Suceava organizează un weekend creativ, cu ateliere pentru copii și produse handmade. În cadrul atelierelor de creație imaginația, prietenia, zâmbetele și veselia fac casă bună, iar specialiștii de la Creativ & Deco propun o nouă temă pe cât de interesantă, pe atât de distractivă. Tot în Iulius Mall Suceava veți descoperi și produse handmade, create cu atenție de artizani.

„Învățarea prin joacă este una dintre cele mai eficiente metode prin care copiii se distrează, dar își și pun la încercare abilitățile practice. Cei mici vor demonstra cât de bine se pricep la asamblare și ulterior vor lăsa creativitatea să prindă aripi, sâmbătă,20 martie 2021, în cadrul atelierelor de creație, unde vor <construi> o casă, pe care o vor decora după bunul plac”, anunță organizatorii. „Am o căsuță mică, așa și așa” va fi cântecelul pe care îl vor fredona toți copiii în acest weekend, la Iulius Mall Suceava.

Prima grupă va începe de la ora 14.00, iar cea de-a doua de la ora 15.00. Materialele sunt oferite de Iulius Mall, iar căsuțele asamblate și personalizate de copii pot fi luate acasă. Accesul la atelierele de creație este gratuit, iar intrarea se face pe bază de invitație, care poate fi obținută de la Centrul Info. Numărul de participanți este limitat pentru a se menține distanțarea fizică.

Weekendul creativ de la Iulius Mall Suceava aduce și produse realizate manual de către talentații artiști pe care îi găsiți la etaj,până duminică, 21 martie. Decorațiuni care vor da un strop de personalitate casei, accesorii vestimentare care vă vor completa stilul, bijuterii care vă vor da o notă de eleganță și multe alte produse realizate cu migală de artizani vă așteaptă să le descoperiți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ateliere pentru copii și produse handmade, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1275 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ateliere pentru copii și produse handmade, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei