Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 54 (7666)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vizită oficială

Ministrul Cseke Attila va veni la Suceava pentru a vedea unde se construiesc spitalele de copii și de boli infecțioase

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a declarat că ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, va fi prezent săptămâna viitoare la Suceava pentru a vedea locația în care se vor construi noile spitale de copii și de boli infecțioase. Gheorghe Flutur a precizat că în ședința extraordinară de vineri a deliberativului județean a fost adoptată Hotărârea privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Națională de Investiții, a amplasamentului situat în curtea Spitalului Vechi din Suceava, în vederea scoaterii la licitație pentru execuția obiectivului de investiții extinderea capacității serviciilor medicale a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava prin construirea și dotarea a două clădiri monobloc cu profil pediatric și de boli infecțioase. „Amplasamentul va fi vizionat săptămâna viitoare de ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, care va mai avea în program inspectarea lucrărilor la blocul ANL pentru medici aflat în construcție la Spitalul Judeţean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou”, a spus șeful administrației județene. Gheorghe Flutur a mai adăugat că ministrul Dezvoltării va viziona și amplasamentul viitoarei Săli Polivalente din municipiul Suceava, precizând că aceasta este o investiție extrem de necesară sucevenilor și care, în curând, se va afla pe agenda ședinței de Guvern.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Cseke Attila va veni la Suceava pentru a vedea unde se construiesc spitalele de copii și de boli infecțioase.
 Vizualizări articol: 1368 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministrul Cseke Attila va veni la Suceava pentru a vedea unde se construiesc spitalele de copii și de boli infecțioase0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei