Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 49 (7661)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale mai intense

Polițiștii au confiscat lemn în valoare de 200.000 de lei, de la începutul anului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava și-a făcut un bilanț al acțiunilor de control privind combaterea infracțiunilor silvice, de la începutul anului 2021, de când a intensificat activitatea pe această linie, rezultând că, în două luni de zile, au fost confiscați peste 1200 de metri cubi de material lemnos, în valoare de circa 200.000 de lei.

au fost și mai multe cazuri în care vehiculele utilizate pentru transport au fost confiscate, în baza legii noi care stipulează că se indisponibilizează mașina dacă se constată un transport ilegal de peste 10 mc lemn, indiferent de esență.  

Comisarul-șef Ionuț Epureanu a declarat:

”Prevenirea infracţiunilor la regimul silvic constituie o prioritate pentru poliţiştii suceveni, periodic fiind organizate acţiuni de control în teren, atât în fondul forestier, la societăţile de prelucrare dar şi pe drumurile publice, pe rutele de transport a materialului lemnos.

Săptămânal sunt organizate activități în sistem integrat cu participarea polițiștilor din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice, a polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice cu participarea polițiștilor rutieri dar și din cadrul subunităților de la nivel județean. La acțiuni sunt cooptați, de asemenea, jandarmi dar și specialiștii silvici din cadrul Gărzii Forestiere Suceava și Direcției Silvice Suceava”.

Doar în perioada 19-26 februarie, au fost efectuate 55 de controale pe drumurile publice dar și 7 controale în fondul forestier și la unități de debitare și prelucrare material lemnos.

În cadrul controalelor a fost constatată o infracțiuneși au fost aplicate 56 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 35.000 lei, toate la acte normative care reglementează regimul silvic.

Numai la acțiunea din ultima săptămână au fost confiscați 271,94 m.c. material lemnos în valoare de aproape 50.000 de lei.

În cadrul acțiunii din perioada 19-26 februarie au participat 61 de polițiști, 4 lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Suceava și 3 specialiști din cadrul Direcției Silvice Suceava.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițiștii au confiscat lemn în valoare de 200.000 de lei, de la începutul anului.
 Vizualizări articol: 378 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polițiștii au confiscat lemn în valoare de 200.000 de lei, de la începutul anului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei