Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 17 (7629)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Antreprenor de succes

Un tânăr revoluționează piața furtunurilor hidraulice - un atelier mobil cu care se deplasează la solicitarea clientului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr antreprenor, în vârstă de 32 de ani, din Gura Humorului, care are deja doi ani de când a pus pe picioare o afacere în domeniul schimbării furtunurilor hidraulice de pe utilaje, a hotărât să facă un pas important în față în afacerea sa. A investit bani într-un atelier mobil, o autoutilitară cu tot echipamentul necesar, cu care se deplasează în locația solicitată de client, acolo unde apare defecțiunea hidraulică la tractor, excavator, camion etc.

”M-am gândit că de asta are nevoie piața din Suceava. Dacă omului i se sparge furtunul la utilaj pe ogor, de exemplu, mă sună și mă deplasez la fața locului. În acest fel nu mai are de dat jos, să vină el la mine la atelier și evident să piardă timp prețios. Îi pun furtun nou, ofer un an de garanție și astfel omul câștigă ceea ce este mai important pentru el – timpul. Cred că raportul cost-calitate îl va face în timp să-și dea seama că a făcut o afacere bună apelând la mine”, ne-a explicat Alexandru Bîrsan.

Tânărul are un atelier la Gura Humorului, deschis de doi ani de zile, iar de acum încolo va lucra în paralel, și cu atelierul mobil, care se va afla în municipiul Suceava: ”Este singurul atelier mobil de pe piață din județul Suceava. Mă deplasez în principiu în tot județul, mașina va sta cel mai mult în Suceava, din municipiul Suceava voi pleca spre locațiile în care sunt solicitat”.

Alexandru s-a apucat de această afacere în timp ce se ocupa de repararea injectoarelor la mașini și a aflat, de la prieteni și cunoștințe, că nu este calitate pe acest segment al furtunurilor hidraulice. Mulți dintre cei care lucrează cu utilaje în domeniul forestier, în agricultură și construcții se plângeau cu furtunurile nu țin.

Alexandru Bîrsan pune accent pe calitate, pe produse folosite de liderul mondial în domeniu, din Germania, și astfel își poate permite să ofere o garanție de un an. 

Firma tânărului humorean mai asigură furtunuri pentru spălătorii auto, furtunuri aer pentru service auto, reducții, cuple rapide etc.

Alexandru Bîrsan mai are doi angajați cu care face echipă.

Pe pagina de facebook ”Next Level Hydraulics” se găsesc informații actualizate aproape zilnic, de la intervențiile din teren și nu numai, fiind organizate inclusiv concursuri cu premii pentru clienți.

Comenzi și informații despre oferta firmei se pot obține la numărul de telefon 0731.115.135.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr revoluționează piața furtunurilor hidraulice - un atelier mobil cu care se deplasează la solicitarea clientului.
 Vizualizări articol: 4137 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Un tânăr revoluționează piața furtunurilor hidraulice - un atelier mobil cu care se deplasează la solicitarea clientului4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei