Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 15 (7627)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Periculos

A încercat să aprindă focul cu benzină și incendiul izbucnit a distrus întreaga baie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aprinderea focului în condiții periculoase sau nesupravegherea acestuia a dus la izbucnirea a două incendii care au făcut pagube în gospodăriile celor implicați.

Un incendiu a izbucnit în cursul serii de luni la o locuință din comuna Vicovu de Jos.La fața locului au intervenit două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Vicovu de Sus, care au localizat și stins incendiul fără ca acesta să se extindă.

În urma cercetărilor extinse făcute de polițiști și pompieri s-a stabilit că în jurul orei 19.00, o tânără de 18 ani care locuiește împreună cu fratele ei de 16 ani, părinții fiind plecați la muncă în străinătate, a încercat să facă focul în soba din baia casei folosind drept combustibil benzina aflată într-o sticlă din material plastic, iar mai apoi a plecat în altă cameră. În scurt timp ea a văzut că izbucnise un incendiu în baia locuinței, au ieșit amândoi din locuință și au sunat la 112.

În urma incendiului au ars mobilierul și aparatura electrocasnică din interiorul băii, ușa de la intrare în baie din termopan, mai multe articole de îmbrăcăminte și s-a degradat izolația tavanului și a pereților pe o suprafață de aproximativ 35-40 de metri pătrați, fiind acoperiți cu fum. Pompierii au stabilit drept cauză de aprindere folosirea focului deschis în spații închise. Din păcate, locuința, aflată în construcție, nu era asigurată.

În aceeași seară, prin intermediul unui apel la 112, se anunța izbucnirea unui incendiu la anexa unei locuințe din localitatea Vornicenii Mari. La fața locului s-a constatat că incendiul pornise la o anexă construită din calaburi, care era folosită pe post de afumătoare. Pompierii au constatat faptul că incendiul a pornit din cauza „lipsei de supraveghere a mijlocului de încălzire de către proprietara locuinței”, o femeie în vârstă de 70 de ani care locuiește singură, și că focul s-a aprins de la grăsimea animală rezultată în urma afumării produselor alimentare. Ajunși la fața locului pompierii au lichidat incendiul, stabilindu-se că a ars 1 mp de scândură din astereala de la acoperișul anexei și mai multe produse alimentare din carne de porc, ce se aflau în anexa ce era folosită ca afumătoare. Prejudiciul creat de incendiu a fost estimat de către proprietară la circa 1.000 de lei, constând în produse alimentare din carne de porc și scândura din astereală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A încercat să aprindă focul cu benzină și incendiul izbucnit a distrus întreaga baie.
 Vizualizări articol: 1207 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A încercat să aprindă focul cu benzină și incendiul izbucnit a distrus întreaga baie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei