Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 3 (7615)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

O femeie și-a găsit sfârșitul în urma arsurilor suferite înainte de sărbători

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Arsurile suferite de o femeie de 73 de ani înainte de sărbători, când aceasta a căzut peste o afumătoare încinsă, i-au adus sfârșitul. Femeia s-a stins pe un pat al unei clinici medicale din Iași, în ciuda eforturilor făcute de medici de a o salva.

Accidentul casnic a avut loc în jurul orei 13.00 a zilei de 19 decembrie, în timp ce Minodora Ghivnici, de 73 de ani, se afla acasă, în comuna Dornești, unde locuia împreună cu fiul, nora și nepoata. În timp ce femeia se ocupa cu afumarea unor produse din carne în grădina casei, într-un moment de neatenție acesta s-a împiedicat și a căzut peste afumătoare. În acel moment hainele de pe ea s-au aprins, iar strigătele de ajutor ale femeii au fost auzite de către nora acesteia, care a venit într-un suflet în grădină, să vadă ce s-a întâmplat. Aceasta i-a acordat soacrei primul ajutor, solicitând intervenția unui echipaj al ambulanței, care a transportat-o pe victimă la Spitalul Municipal Rădăuți. Femeia de 73 de ani a fost diagnosticată cu arsuri de gradul patru pe o suprafață de aproximativ 40% din suprafața corpului, ulterior fiind transferată la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Cu toate eforturile făcute de medicii ieșeni, femeia s-a stins din viață în cursul dimineții de 2 ianuarie. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru ”ucidere din culpă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie și-a găsit sfârșitul în urma arsurilor suferite înainte de sărbători.
 Vizualizări articol: 904 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O femeie și-a găsit sfârșitul în urma arsurilor suferite înainte de sărbători0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei