Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 dec 2020 - Anul XXV, nr. 304 (7609)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Un Crăciun pentru fiecare”

Copiii de la Așezământul „Sf. Leontie” din Rădăuți au pregătit 2.000 de pachete pentru copii și vârstnici nevoiași

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copiii de la Așezământul „Sf. Leontie” din Rădăuți au pregătit 2.000 de pachete pentru copii și vârstnici nevoiași din județ, în cadrul proiectului caritabil „Un Crăciun pentru fiecare”, organizat de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic. Cei peste 120 de copiii de la Așezământul Sf. Leontie de la Rădăuți au făcut 2.000 de pachete distribuite săptămâna trecută copiilor și vârstnicilor vulnerabili din Bucovina. Bunurile provin din campania de Crăciun a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, dar și din darurile pe care așezământul le-a primit la sfârșit de an.

Așezământul de la Rădăuți a fost partenerul de nădejde al campaniei „Un Crăciun pentru fiecare”, în cadrul căreia s-au strâns 100.000 de lei pentru 2.000 de beneficiari vulnerabili social. Conform Basilica.ro, copiii de la așezământ au făcut pachetele și au donat jucăriile și o parte din alimente. Ei au contribuit și la distribuirea darurilor, alături de reprezentanții Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

„În fiecare an, în preajma sărbătorilor de Crăciun, copiii încearcă să ajute cât mai mulți oameni aflați în dificultate, copii sau bătrâni”, a transmis maica Ecaterina, psihologul copiilor de la așezământ.

Dacă bătrânii au primit alimente de bază, ulei, zahăr, orez, cozonac și preparatele tradiționale din carne, copiii au primit, pe lângă alimentele de bază, jucării, haine, rechizite și măști. Așezământul „Sf. Ierarh Leontie de la Rădăuți” funcționează în cadrul Fundației „Sfinţii Ierarhi Leontie și Teodosie”, creată prin implicarea Mănăstirii Bogdana din Rădăuți. Campania umanitară inițiată de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a strâns fonduri pentru copii și bătrâni organizând două concerte caritabile: unul desfășurat pe 6 decembrie, la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, și celălalt pe 20 decembrie, la Mănăstirea Putna, ambele transmise online.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copiii de la Așezământul „Sf. Leontie” din Rădăuți au pregătit 2.000 de pachete pentru copii și vârstnici nevoiași.
 Vizualizări articol: 1031 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copiii de la Așezământul „Sf. Leontie” din Rădăuți au pregătit 2.000 de pachete pentru copii și vârstnici nevoiași0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei