Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 oct 2020 - Anul XXV, nr. 255 (7560)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În miez de noapte

Scandal, autoturism distrus și dosare penale, după ce un tânăr a cerut un sărut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un scandal izbucnit la un pahar de băutură, după ce unul dintre cheflii i-a cerut un sărut iubitei prietenului său, s-a lăsat cu dosare penale pe numele celor implicați în conflict.

În cursul nopții de luni spre marți, la sediul Secției de Poliție Rurală Șcheia a venit Cătălin C., un tânăr de 24 de ani din localitate, care s-a plâns polițiștilor că mai multe persoane de etnie romă de pe strada Oborului i-au distrus autoturismul marca Mercedes-Benz, pe care îl condusese până la sediul poliției pentru a proba cele spuse.

Cel care făcuse plângerea însă mirosea a alcool și în urma testării cu aparatul etilotest, a fost înregistrată o concentrație alcoolică de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus apoi la spital, pentru recoltarea unor probe de sânge, iar în urma controlului documentelor mașinii, s-a constatat că autoturismul marca Mercedes-Benz nu deține o asigurare RCA obligatorie valabilă, aceasta fiind expirată, motiv pentru care au fost reținute plăcuțele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare, șoferul fiind sancționat contravențional cu 1.000 de lei.

După sancționarea drastică a tânărului, polițiștii au fost nevoiți să-i asculte și povestea pentru care venise să facă o plângere la poliție. Au aflat astfel că în cursul serii de luni, tânărul de 24 de ani s-a deplasat împreună cu un altul de 17, din localitate, la locuința unui prieten comun, în vârstă de 20 de ani, pe strada Oborului din Șcheia. Ei au consumat împreună băuturi alcoolice, iar gazda a plecat la un moment dat să mai cumpere băutură de la magazin. Împreună cu ei se afla și prietena tânărului în vârstă de 20 de ani, căreia la un moment dat, în lipsa gazdei, Cătălin C. i-a propus să o sărute. Aceasta l-a refuzat și, mai mult de atât, i-a povestit prietenului ei, la întoarcerea de la magazin, despre propunerea indecentă. În acel moment a izbucnit un întreg scandal între cheflii, gazda furibundă lovindu-i iubărețului autoturismul Mercedes cu o rangă metalică. Acesta a reușit să urce în mașină și să ajungă până la poliție, unde într-un final s-au făcut și cercetări asupra agresiunii. Cercetările s-au soldat cu deschiderea a două dosare penale pe numele beligeranților, unul pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și celălalt pentru săvârșirea infracțiunii de ”distrugere”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandal, autoturism distrus și dosare penale, după ce un tânăr a cerut un sărut.
 Vizualizări articol: 1297 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Scandal, autoturism distrus și dosare penale, după ce un tânăr a cerut un sărut5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei