Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 oct 2020 - Anul XXV, nr. 233 (7538)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Gheorghe Flutur spune că fără falsă modestie poate să afirme că „încă sunt o locomotivă în PNL”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că poate să afirme, fără falsă modestie, că încă este „o locomotivă în PNL”. Gheorghe Flutur a făcut referire, astfel, la rezultatul obținut de PNL Suceava la alegerile locale, atât la cele pentru președinția Consiliului Județean, pentru deliberativul județean, unde liberalii au majoritate, cât și la cele pentru funcțiile de primar. Flutur a subliniat faptul că PNL a câștigat alegerile în județul Suceava cu un scor cu aproximativ 7% mai mare decât cel obținut de PNL la nivel național, deși „prin aprilie, la bursa de pariuri, foarte mulți ne dădeau la pierzători”. „Faptul că am reușit să ne ridicăm este datorită populației județului, care a înțeles corect mesajul, nu cel trunchiat, răutăcios sau ultra-politizat în perioada pandemiei. Și eu vreau să le mulțumesc pentru alta”, a declarat liderul liberalilor suceveni.

El a spus că în pofida „acestor pariuri”, poate să spună, fără falsă modestie „că nu am fost, ci sunt încă o locomotivă și la nivel județean și, dacă vă raportați, și la nivelul a foarte multe localități”. „Nu mi-o iau în cap și o spun doar cu cifrele în față. Este foarte important acest lucru și de aceea voi fi în continuare foarte-foarte optimist și voi în fruntea bătăliei și la alegerile parlamentare”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a spus că vrea ca PNL Suceava să facă un scor foarte bun la alegerile parlamentare care vor urma. „Vrem să dăm cât mai mulți parlamentari liberali pentru că avem nevoie de Guvern pentru a se întâmpla lucruri bune la Suceava. Uitați-vă că numai de când a venit Guvernul liberal am deblocat marile proiecte, că vorbim de proiectul de apă și canal, de un sfert de miliard de euro, sau că vorbim de gazul metan de la Vatra Dornei. Sau că vorbim de centurile ocolitoare care intră în linie dreaptă, în procedurile privind licitațiile pentru executarea lor. Toate chestiunile astea s-au întâmplat în ultimele luni, sub guvernare liberală. E nevoie ca de aer de un Parlament majoritar liberal, care să dea un guvern liberal pentru a se întâmpla lucruri bune în Suceava și nu trageri de timp, așteptări și învinovățiri, sau găsiri de scuze, că lunecă centura, că plouă pe Rarău și nu se poate termina la timp pârtia și așa mai departe”, a declarat Flutur.

El a spus că în ultimele luni de guvernare liberală s-au întâmplat numai lucruri bune pentru județul Suceava. Gheorghe Flutur a făcut referire și la hotărârile de Guvern pentru modernizarea Vămii Siret și la cea pentru modernizarea taberei de la Bucșoaia, din orașul Frasin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur spune că fără falsă modestie poate să afirme că „încă sunt o locomotivă în PNL”.
 Vizualizări articol: 1771 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Gheorghe Flutur spune că fără falsă modestie poate să afirme că „încă sunt o locomotivă în PNL”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei