Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 sep 2020 - Anul XXV, nr. 230 (7535)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A trecut frontiera

Un sucevean care a mers la cules de fructe de pădure a ajuns la o stână din Ucraina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Caz de dispariție cu accente comice în zona Cârlibaba-Izvoarele Sucevei, unde luni seară s-a anunțat dispariția unui sucevean în vârstă de 56 de ani, care plecase în căutare de fructe de pădure. Forțe numeroase au fost mobilizate pentru a-l găsit pe bărbat, mai ales că afară se întunecase, iar acesta putea fi în pericol în acea zonă de pădure foarte izolată. Surpriza a venit marți dimineață, când autoritățile de frontieră din Ucraina au anunțat că au găsit un român rătăcit, la o stână din Ucraina, în zona de frontieră.

Apelul de urgență a venit luni seară, la ora 20.30. Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de colegii de la Sectorul Poliției de Frontieră Izvoarele Sucevei că un bărbat a dispărut de luni dimineață, din jurul orei 10.00, în zona Cantonului Silvic Pârcălab, din comuna Cârlibaba.

Din cercetările efectuate a rezultat că bărbatul în vârstă de 56 de ani, din Frasin, s-a deplasat la cules de fructe de pădure în zona împădurită din apropierea Cantonului Silvic Pârcălab, dinspre Cârlibaba spre Izvoarele Sucevei, împreună cu încă un bărbat. Cei doi s-au despărțit în jurul orei 10.00, iar fiecare a plecat în căutarea de fructe de pădure. Spre seară, celălalt bărbat, văzând că nu mai dă de colegul culegător, s-a deplasat la sediul Poliției de Frontieră Izvoarele Sucevei, unde a anunțat dispariția.

Polițiști de la Cârlibaba, de la Sectorul Poliției de Frontieră Izvoarele Sucevei, jandarmi și salvamontiști de la Vatra Dornei și angajați ai Ocolului Silvic Cârlibaba au efectuat căutări în zona împădurită, sistate pe parcursul nopții.

Pentru că se afla la câțiva kilometri de frontieră, bărbatul nu și-a dat seama și a trecut granița, ajungând la o stână din Ucraina, unde a cerut ajutor. Bărbatul din Frasin urma să fie escortat de ucraineni până în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pentru a reveni în țară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean care a mers la cules de fructe de pădure a ajuns la o stână din Ucraina.
 Vizualizări articol: 2677 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un sucevean care a mers la cules de fructe de pădure a ajuns la o stână din Ucraina5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei