Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 sep 2020 - Anul XXV, nr. 230 (7535)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clemență

Pedepse ușoare pentru tatăl și fiul care au agresat patru polițiști, după un scandal monstru la o școală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a dat recent soluția într-un caz de ultraj grav și intens mediatizat în luna februarie a acestui an, când doi bărbați, tată și fiu, din Moldovița, au agresat mai mulți polițiști, dar și angajați ai liceului din Moldovița. Cei doi au fost condamnați la pedepse cu suspendare, destul de mici, judecătorii considerând probabil că cele trei luni de arest preventiv efectuate de ambii i-au făcut să conștientizeze gravitatea faptelor lor. Oricum, sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel de procurori, singurii care ar putea fi nemulțumiți de această decizie.

Gravul incident a plecat de la o altercație între doi elevi.

Pe 28 februarie, Cornel Constantin Vișoiu, de 47 de ani, și fiul acestuia, Valentin Gabriel Vișoiu, de 20 de ani, au mers la Liceului Tehnologic ”Vasile Cocea” din Moldovița, după ce un minor din familie (frate mai mic al tânărului de 20 de ani) a avut o altercație cu un alt elev și i s-a umflat un deget.

Daniela Ceredeev, directoarea Liceului Tehnologic „Vasile Cocea” din Moldovița la acea vreme, a explicat de la ce a plecat totul:„Copilul mai mic al familiei a suferit niște leziuni și am decis să-l trimitem acasă, împreună cu un muncitor, care a fost conducător auto, și consiliera școlară. S-a luat această decizie pentru ca familia să poată merge cu băiatul la dispensar la medic, așa cum prevede legea. Tatăl și fratele mai mare al elevului au venit la școală pentru a discuta cu muncitorul și consiliera școlară, numai că discuția a degenerat rapid în agresiune, așa încât am fost nevoiți să sunăm la 112 pentru a cere ajutorul poliției”, a arătat Daniela Ceredeev.

Lucrurile nu doar că nu s-au liniştit după apariția polițiștilor, ci au degenerat. Extrem de agresivi şi faţă de poliţişti, tatăl şi fiul nu au putut fi potoliţi decât cu mare greutate şi după ce au lovit mai mulţi oameni ai legii. De altfel, în tentativa de a-i imobiliza pe cei doi, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical şi au folosit spray-ul lacrimogen din dotare.

Patru polițiști au fost părți vătămate în acest dosar. 

Magistrații câmpulungeni i-au aplicat tatălui Vișoiu o pedeapsă de 8 luni de închisoare pentru ultraj, în timp de fiul a primit 6 luni și 20 de zile de închisoare, ambele fiind suspendate condiționat pe durata unui termen de încercare de 2 ani. Cei doi au de respectat restricții și de îndeplinit obligații, inclusiv de a presta 60 de zile de muncă în folosul comunității.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pedepse ușoare pentru tatăl și fiul care au agresat patru polițiști, după un scandal monstru la o școală.
 Vizualizări articol: 1908 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pedepse ușoare pentru tatăl și fiul care au agresat patru polițiști, după un scandal monstru la o școală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei