Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 sep 2020 - Anul XXV, nr. 228 (7533)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Zvoriștea

Rămași fără acoperiș, în urma unui incendiu provenit de la coșul de fum

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O familie din satul Poiana al comunei Zvoriștea a rămas fără un acoperiș deasupra capului în apropierea iernii, după ce un incendiu puternic a izbucnit de la un coș de fum neizolat.

Flăcările au fost observate de către o rudă a proprietarilor casei, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 16.00 și anunțat prin intermediul unui apel la 112. La fața locului a fost solicitată intervenția echipelor de stingere, formate din două echipaje de pompieri ai Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Zvoriștea. La sosirea echipajelor ardeau acoperișurile casei de locuit și ale altor două anexe gospodărești, bucătărie și baie, construcții aflate într-un corp comun, existând pericol de propagare la întreaga clădire.

În incendiu au ars acoperișul construcției pe o suprafață de aproximativ 120 metri pătrați, izolația exterioară, obiecte de mobilier, covoare și alte bunuri, valoarea prejudiciului înregistrat fiind de circa 10.000 de euro.

Cercetările efectuate de pompieri împreună cu polițiștii au concluzionat faptul că

în jurul orei 12.00, fiica proprietarului a făcut focul în boilerul din baie pentru a încălzi apă. În jurul orei 15.00 a observat ieșind fum din podul anexei, în apropierea coșului de fum al boilerului, soțul femeii fiind cel care a dat alarma la 112. Din păcate flăcările s-au extins cu repeziciune la întregul acoperiș.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că sursa probabilă de incendiu a fost coșul de fum neizolat al boilerului față de materialul inflamabil de lemn din jur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rămași fără acoperiș, în urma unui incendiu provenit de la coșul de fum.
 Vizualizări articol: 1034 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rămași fără acoperiș, în urma unui incendiu provenit de la coșul de fum0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei