Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 sep 2020 - Anul XXV, nr. 228 (7533)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rezultat preliminar

Ion Lungu a câștigat cel de-al cincilea mandat de primar al Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul în funcție al Sucevei, Ion Lungu, a câștigat al cincilea mandat la conducerea municipiului reședință. După numărătoarea paralelă a voturilor făcută de PNL, Ion Lungu ar fi obținut 32% din voturile exprimate în municipiul Suceava la alegerile de duminică. Pe locul al doilea s-a situat candidatul PMP, Marian Andronache, cu 18% și pe locul al treilea candidatul PSD, Dan Ioan Cușnir.

După anunțarea rezultatelor provizorii, Ion Lungu a ținut să le mulțumească sucevenilor care i-au acordat votul pentru un nou mandat. „Acest vot al lor mă obligă ca tot ce am promis în campanie să ducem la îndeplinire. Vreau să mulțumesc tuturor colegilor care au fost alături de mine, consilierilor, viceprimarului Lucian Harșovschi și nu în ultimul rând domnului deputat Ioan Balan, care zi de zi a fost alături de mine în campania electorală. Eu sunt convins că și domnul Flutur va câștiga președinția Consiliului Județean și vom avea o echipă cu care să putem aduce foarte multe lucruri bune pentru suceveni, atât la nivel de oraș, cât și la nivel de județ”, a declarat Ion Lungu noaptea trecută, după aflarea rezultatelor neoficiale. Ion Lungu a precizat că potrivit acestor rezultate, în Consiliul Local Suceava ar urma să intre reprezentanții PNL, PSD, PMP, Pro România și la limită USR – PLUS.

La rândul său, deputatul PNL de Suceava, Ioan Balan, a ținut să-l felicite pe Ion Lungu pentru obținerea unui nou mandat de primar al Sucevei. Ioan Balan și-a exprimat convingerea că și liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, va obține o victorie clară pentru președinția Consiliului Județean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Lungu a câștigat cel de-al cincilea mandat de primar al Sucevei.
 Vizualizări articol: 1272 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ion Lungu a câștigat cel de-al cincilea mandat de primar al Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei