Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 sep 2020 - Anul XXV, nr. 224 (7529)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inițiativă

Marian Andronache propune înființarea unui Spital Municipal la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PMP pentru funcția de primar al Sucevei, Marian Andronache, consideră că Suceava are nevoie de un Spital Municipal numai pentru suceveni, la care aceștia să poată apela fără să le fie frică. Marian Andronache a spus că în momentul de față sucevenii se tem să meargă la Spitalul Județean pentru că există pericolul contaminării cu virusul Sars-Cov-2, și nu numai. „Suntem printre puținele municipii reședință de județ care nu au un spital propriu. Fugim la Iași, la Cluj, la Târgu Mureș. Nu avem loc și nu e timp ca sucevenii să fie tratați din punct de vedere medical cu prioritate la ei acasă. Asta trebuie să se schimbe”, a declarat Marian Andronache.

El a spus că în funcția de primar vrea să acceseze fonduri europene pentru construire și dotare cu aparatură modernă, vor fi alocați bani pentru personalul medical și vor fi construite centre medicale de permanență în fiecare cartier. „Toate astea pentru a nu mai sta ore în șir la coadă la urgențe pentru probleme medicale minore pentru că putem avea medici la dispoziția noastră aproape, în cartier, 24 de ore din 24. Persoanele vârstnice nu vor mai fi singure pentru că trebuie să avem grijă de ele, prin construirea primului centru de îngrijire dedicat lor din municipiul Suceava, ceea ce înseamnă asistență medicală, hrană, confort, activități de socializare, special pentru părinții și bunicii noștri rămași singuri”, a declarat candidatul PMP pentru Primăria Suceava.

Marian Andronache a spus că prin toate acestea își dorește să facă din Suceava un oraș sănătos, un oraș european, un oraș de nota 10. „Dar singur nu pot. Voi reuși împreună cu sucevenii și cu echipa mea de consilieri. Împreună contăm!  Dacă vrei un oraș sănătos, votează Marian Andronache primar și echipa Partidului Mișcarea Populară la Consiliul Local”, a încheiat Andronache.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marian Andronache propune înființarea unui Spital Municipal la Suceava.
 Vizualizări articol: 1010 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marian Andronache propune înființarea unui Spital Municipal la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei