Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 sep 2020 - Anul XXV, nr. 223 (7528)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Negocieri

Consiliul Județean este în discuții avansate pentru zboruri din Suceava spre Spania

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a declarat că se află în discuții foarte avansate cu o companie aeriană care ar putea să deschidă zboruri de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava spre Spania. Gheorghe Flutur a spus că o altă surpriză este și posibilitatea ca o altă companie aeriană să înceapă să opereze zboruri pe ruta Suceava – București și retur. El a arătat că în momentul de față de pe aeroportul sucevean sunt zboruri către nu mai puțin de 15 destinații din țară și din străinătate. „Vreau să spun că a fost o perioadă grea în pandemie, dar luna august a fost surprinzător de bună pentru Suceava, pentru Aeroportul <Ștefan cel Mare>. Suntem pe locul cinci în ţară ca număr de pasageri”, a mai precizat șeful administrației județene.

El a adăugat că în luna august, aeroportul sucevean a înregistrat peste 35.000 de pasageri. „Practic aeroportul şi-a revenit şi şi-a reluat aceste circuite internaţionale şi interne. Iar în ultimul timp aeroportul s-a dezvoltat foarte mult”, a afirmat Gheorghe Flutur. El a subliniat faptul că numai în ultimii patru ani numărul de pasageri de la Suceava a crescut de peste 10 ori. Astfel, Flutur a declarat că dacă în 2016 au fost înregistrați aproximativ 40.000 de pasageri anual, în 2019 s-a ajuns la cifra de 430.000 de pasageri.

„Pandemia de coronavirus a afectat zborurile din toată lumea, din România și ne-a afectat şi pe noi. Motiv pentru care am depus o solicitare la Comisia Europeană pentru acordarea unui ajutor pentru Aeroportul <Ştefan cel Mare> de la Suceava, având în vedere pierderile”, a spus Gheorghe Flutur, care a adăugat că la aeroport vor fi continuate investițiile pentru dezvoltare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Județean este în discuții avansate pentru zboruri din Suceava spre Spania.
 Vizualizări articol: 886 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consiliul Județean este în discuții avansate pentru zboruri din Suceava spre Spania0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei