Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 sep 2020 - Anul XXV, nr. 223 (7528)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Bogdan Codreanu explică de ce el și echipa sa PMP merită votul sucevenilor pentru Consiliul Județean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul comunei Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, a transmis un comunicat de presă în care explică de ce el și echipa sa PMP merită votul sucevenilor pentru Consiliul Județean Suceava. Candidatul PMP Suceava pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Ioan Bogdan Codreanu, a spus că există cel puţin trei motive. „Pentru ca modelul de succes al comunei Pojorâta, după 12 ani de realizări incontestabile, să poată fi extins la nivel județean și în fiecare localitate din județul Suceava. Pentru că fostele conduceri ale Consiliului Judeţean, liberale și/sau PSD-iste, și-au dovedit ineficiența și incapacitatea politică și administrativă, în cei 30 de ani în care au condus într-o continuă bătaie de joc județul”, a spus Codreanu. Candidatul PMP a arătat că al treilea motiv este acela că nici el şi nici echipa sa, dar mai ales cetățenii județului Suceava „nu mai pot suporta minciuna continuă a actualei conduceri a Consiliului Judeţean”.

Bogdan Codreanu a declarat că toate megaproiectele “realizate” și „promisiunile deșănțate” sunt doar o propagandă ieftină. „Pozele cu autostrăzi în spate, centuri ocolitoare <amețitoare> și tot felul de tuneluri, viaducte, pasarele și alte promisiuni sunt <fluturate> din 4 în 4 ani cetățenilor județului, fără nici o șansă de realizare a acestor proiecte în următorii... 20 de ani! Chiar și marile <realizări> ale lui Flutur, <trâmbițate>, la propriu și la figurat, de vreo 10 ani peste tot, sunt gargară ieftină, dar pe bani mulți, pe banii poporului”, a spus Codreanu.

El a dat ca exemplu proiectul “Hai în Bucovina”, care ar fi atras milioane de turiști pe meleagurile bucovinene. „Vorbim de turiști care parcurg drumul de la Suceava la Vatra Dornei în patru ore! Turiști care pe traseul Suceava-Vatra Dornei nu găsesc pe marginea drumului nici măcar o singură parcare amenajată corespunzător, cu toalete și tot ce înseamnă o parcare modernă”, a arătat candidatul PMP pentru președinția Consiliului Județean. El a precizat că un alt „megaproiect” care este o „minciună de la cap la coadă” este „Produs în Bucovina”, o minciună la care participă de ani buni și câțiva, mereu aceiași, oameni de afaceri bucovineni, care împreună cu președintele CJ Suceava, „eternul” Gheorghe Flutur, mint cu nerușinare o țară întreagă, sau chiar și în afara țării, pe la diverse festivaluri internaționale.

„Câți din cei care profită de acest brand, <Produs în Bucovina>, brand creat cu contribuția substanțială a CJ Suceava, tot din bani publici, vând produse din Bucovina? Adică să fie totul din Bucovina: materia primă, procesarea și ambalarea, nu doar etichetarea. Pentru că exact asta se întâmplă, aceste produse ar putea eventual să se numească <afumat în Bucovina>, <etichetat în Bucovina> sau <plimbat prin Bucovina>. Cum să primească țăranii sau fermierii suceveni un preț corect pe produsele lor, produse de o calitate superioară, dacă se vinde minciuna cu ajutorul celor care ar trebui să-i ajute pe aceștia, nu doar să-i păcălească din patru în patru ani”, a arătat Codreanu. El a spus că împreună cu echipa sa nu vor mai permite nimănui să-și bată joc de micii producători locali, cei care pot scoate pe piață produse de o calitate deosebită, mere, ouă, lapte și produse lactate, carne și preparate din carne etc., piață care este acum acaparată de cei care vând în Bucovina mere din Polonia, lapte din Ungaria sau carne congelată din Argentina. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Codreanu explică de ce el și echipa sa PMP merită votul sucevenilor pentru Consiliul Județean.
 Vizualizări articol: 1142 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Bogdan Codreanu explică de ce el și echipa sa PMP merită votul sucevenilor pentru Consiliul Județean4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei