Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 sep 2020 - Anul XXV, nr. 220 (7525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiție

Comunele Adâncata și Hănțești vor avea rețele de distribuție a gazului metan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat, joi, certificatele de urbanism pentru înființarea sistemelor de distribuție de gaze naturale în comunele Adâncata și Hănțești. Gheorghe Flutur a precizat că aceleași documente au fost emise în ultima perioadă și pentru comunele Forăști, Valea Moldovei, dar și pentru Zamostea, Zvoriștea (cu satele aparținătoare Zvoriștea, Șerbăuți, Dealu, Buda, Stânca și Slobozia) și Bălcăuți (cu satele aparținătoare Bălcăuți, Gropeni și Negostina). Flutur a spus că pentru aceste comune s-au semnat documentele pentru studiile de fezabilitate și pentru autorizarea lucrărilor de construcție a rețelelor de gaze naturale.

„Îi îndemn și pe ceilalți primari din județ să depună proiecte pentru extinderea rețelei de gaze naturale. Spre Vatra Dornei se lucrează deja la construcția magistralei de gaze naturale, iar în jurul Sucevei sunt multe localități care așteaptă gaz metan, mai ales că distanța până la magistrală nu este foarte mare”, a precizat Flutur. El a subliniat faptul că Guvernul alocă nu mai puțin de un miliard de euro pentru un program prin care primăriile pot construi rețele de gaz metan. Președintele CJ Suceava a mai adăugat că în județul Suceava sunt deja 37 de primării care au studiile de fezabilitate făcute pentru astfel de rețele. Gheorghe Flutur a amintit că recent a fost pusă în funcțiune rețeaua de distribuție a gazelor naturale în comuna Moara și urmează ca o astfel de investiție să fie inaugurată și în Sadova. Flutur a mai precizat că își dorește ca în perioada următoare să se dubleze numărul sucevenilor care sunt racordați la rețelele de gaze naturale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunele Adâncata și Hănțești vor avea rețele de distribuție a gazului metan.
 Vizualizări articol: 1000 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comunele Adâncata și Hănțești vor avea rețele de distribuție a gazului metan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei