Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 sep 2020 - Anul XXV, nr. 218 (7523)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Luni

Seria accidentelor cu bicicliști continuă, alți doi fiind răniți pe drumurile din județ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru accidente fatale pentru bicicliști, înregistrate în județul Suceava doar în cursul lunii august, au făcut din aceștia principale victime în cadrul statisticilor întocmite. Luna septembrie a înregistrat deja două astfel de accidente, iar în cursul zilei de luni numărul bicicliștilor victime a ajuns deja la 4, în ambele cazuri înregistrate în acea zi vina producerii accidentelor aparținându-le acestora.

Primul accident de luni a avut loc în jurul orei 12.00, lucrătorii din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului fiind sesizaţi despre faptul că pe strada Aleea Cucului din orașul Frasin a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Cercetările la fața locului au stabilit că în timp ce se deplasa pe bicicletă, o femeie de 57 de ani, din localitate, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum în rampă şi cu carosabil din piatră, în momentul efectuării virajului la stânga s-a dezechilibrat, pierzând controlul asupra direcţiei și căzând pe partea carosabilă. În urma căzăturii femeia a fost rănită, fiind preluată de către echipajul unei ambulanțe și transportată la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, unde medicii au luat decizia transferării acesteia la Spitalul Județean Suceava pentru investigații suplimentare. Ea a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar de cercetare penală deschis pentru săvârşirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”. 

Câteva ore mai târziu, polițiștii din Rădăuți au fost sesizați despre un accident produs în municipiu, soldat cu rănirea unui biciclist.

În timp ce o femeie de 35 de ani, din Rădăuți, conducea un autoturism pe strada Calea Cernăuți din localitate, la trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu străzile Iacob Zadik și Constantin Dobrogeanu Gherea a acroșat cu partea din față a autoturismului un biciclist care traversa strada pe trecerea de pietoni neregulamentar, aflându-se pe bicicletă. În urma impactului bărbatul a fost rănit și transportat cu ambulanța la spital, pentru îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condusă apoi la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-a recoltat o probă biologică de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.     

 Și de această dată s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului se face bărbatul aflat pe bicicletă care traversa strada pe trecerea de pietoni neregulamentar, aflându-se pe bicicletă.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”. De altfel, statistice întocmite de poliție arată că cele mai multe accidente având drept victime bicicliști s-au produs din vina acestora.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Seria accidentelor cu bicicliști continuă, alți doi fiind răniți pe drumurile din județ.
 Vizualizări articol: 842 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seria accidentelor cu bicicliști continuă, alți doi fiind răniți pe drumurile din județ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei