Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 sep 2020 - Anul XXV, nr. 218 (7523)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Punct de vedere

Octavian Ilisoi: ”Sunt foarte utile autostrăzile, dar fără industrie Bucovina nu se va dezvolta”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Octavian Ilisoi, candidatul ALDE pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, consideră că industria trebuie să fie prioritatea numărul unu în planul de dezvoltare al județului.

”Fără o industrie performantă vom rămâne la stadiul actual sau chiar mai jos. E adevărat că infrastructura, în special cea rutieră, este importantă, dar dacă nu vom atrage investitori care să creeze locuri de muncă, drumurile vor fi bune doar pentru turiști. Peste tot în lumea civilizată s-a dovedit că acolo unde există o zonă industrială puternică și nivelul de trai este unul crescut, iar calitatea serviciilor, de la cele medicale și până la cele sociale, este una ridicată. De aceea, cred că autostrăzile sunt extrem de utile, dar fără industrie nu avem nici o șansă de a evolua și a ne dezvolta”, a spus Octavian Ilisoi.

Președintele ALDE Suceava a mai arătat că potențialul zonei este unul uriaș și există numeroase avantaje pentru firmele care doresc să investească aici și să creeze noi locuri de muncă.

”În primul rând, există oameni calificați în aproape toate domeniile de activitate, parte dintre ei fiind chiar suceveni care s-au întors în țară după ce ani de zile au muncit în străinătate. În afara forței de muncă, esențială de altfel pentru orice ramură industrială, autoritățile locale pot și trebuie să pună la dispoziția investitorilor utilitățile. De asemenea, pot fi acordate o serie de facilități care să-i stimuleze pe oamenii de afaceri să vină în Bucovina cu plăcere și să aibă garanția că vor găsi în autoritățile locale un partener serios de discuții”, a mai menționat Octavian Ilisoi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Octavian Ilisoi: ”Sunt foarte utile autostrăzile, dar fără industrie Bucovina nu se va dezvolta”.
 Vizualizări articol: 1348 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Octavian Ilisoi: ”Sunt foarte utile autostrăzile, dar fără industrie Bucovina nu se va dezvolta”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei