Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 sep 2020 - Anul XXV, nr. 218 (7523)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Obișnuință

Cu permisul anulat și băut zdravăn la volan, un bărbat a ajuns în arestul poliției

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 34 de ani, din comuna Todirești, a intrat din nou în vizorul polițiștilor după ce a fost oprit în trafic la volanul mașinii având alcoolemie mare, permisul de conducere fiindu-i anulat cu ceva timp în urmă după o condamnare penală.

Episodul s-a derulat luni după-amiază, când un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, care acţiona împreună cu un echipaj din cadrul Registrului Auto Român Suceava pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor pe DN 2, în localitatea Păltinoasa, a oprit pentru control o autoutilitară marca Mercedes-Benz Vito, la volanul căreia se afla un bărbat de 34 ani, din comuna Todireşti.

Din cauză că cel de la volan emana un puternic miros de alcool, a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care acesta a fost condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde i-au fost recoltate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei din sânge. În timpul verificării bazei de date a poliției s-a constatat că bărbatul a deţinut permis de conducere, însă i-a fost anulat ca urmare a condamnării sale într-o cauză penală, în care fusese cercetat tot pentru comiterea unei infracţiuni la regimul rutier. În urma verificărilor suplimentare s-a constatat că bărbatul de la volan nu posedă permis de conducere pentru nici un fel de categorie de vehicule. În același timp, verificările au arătat că autoutilitara Mercedes pe care o conducea aparținea unei firme din comuna Mălini, bărbatul declarând că o cumpărase în urmă cu două luni de zile fără a întocmi vreun act de vânzare-cumpărare cu administratorul societăţii, acestea urmând a fi lămurite în cadrul anchetei ce va urma.

Pe numele conducătorului auto s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost anulată” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”. Având în vedere gravitatea faptelor sale și recidiva în privința abaterilor rutiere, pe numele său a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus ieri seară în arestul IPJ Suceava. În urma audierii bărbatului de către procurori, a fost luată decizia continuării cercetărilor cu autorul sub control judiciar, pentru următoarele 60 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu permisul anulat și băut zdravăn la volan, un bărbat a ajuns în arestul poliției.
 Vizualizări articol: 859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cu permisul anulat și băut zdravăn la volan, un bărbat a ajuns în arestul poliției0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei