Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 sep 2020 - Anul XXV, nr. 213 (7518)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Președintele CJ Suceava este mulțumit de cum s-a lucrat la modernizarea drumului județean din Boroaia spre Neamț

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și primarul din Boroaia, Vasile Berariu, au verificat, miercuri, lucrările de modernizare a drumului din această comună până la limita cu județul Neamț. Gheorghe Flutur a spus că valoarea investiției este de 1,9 milioane de euro, drumul fiind modernizat pe un tronson de 5,3 kilometri. „Acest drum arată extraordinar astăzi. S-a turnat deja primul strat și s-au făcut șanțurile și podețele. Sunt peste 230 de podețe laterale, intrări în curțile oamenilor și urmează al doilea strat de uzură”, a declarat șeful administrației județene. Gheorghe Flutur a spus că lucrările sunt finalizate în proporție de 80%. El apreciat că lucrările ar urma să fie finalizate în aproximativ o lună de zile. „La capătul acestui drum o să punem indicatoare de intrare în județul Suceava în perioada următoare. Trebuie să mulțumesc primarului de la Boroaia pentru că aici a fost o lucrare în paralel cu cea pentru rețele de apă și canal. Astăzi ne putem lăuda că acest drum arată aproape mai bine decât drumul național. Sunt bucuros de stadiul lucrărilor, am colaborat foarte bine și cu primăria de aici și dorim în continuare cât mai multe lucrări de acest fel”, a mai declarat Flutur.  

La rândul său, primarul din Boroaia, Vasile Berariu, a declarat că nu poate decât să se bucure că lucrările de modernizare a acestui drum județean care traversează două sate ale comunei se apropie de final. „Sunt două sate care sunt tratate așa cum trebuie. Dacă avem apă, canal, drum, iluminat public, putem spune că civilizația a ajuns aici. Ne bucură faptul că lucrările sunt în termen”, a spus Vasile Berariu. El a adăugat că această investiție este necesară pentru întreaga comună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Președintele CJ Suceava este mulțumit de cum s-a lucrat la modernizarea drumului județean din Boroaia spre Neamț.
 Vizualizări articol: 1024 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Președintele CJ Suceava este mulțumit de cum s-a lucrat la modernizarea drumului județean din Boroaia spre Neamț0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei