Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 sep 2020 - Anul XXV, nr. 211 (7516)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Accident

Trei victime și cinci mașini avariate, în urma unei depășiri imprudente

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grav accident s-a produs în timpul nopții de duminică spre luni la ieșire din municipiul Rădăuți, în localitatea Bădeuți. În evenimentul rutier produs în jurul miezului nopții au fost implicate cinci autovehicule, în doar două dintre acestea fiind înregistrate victime în urma coliziunilor produse.

Cercetările efectuate de polițiști au stabilit faptul că înainte de ora 00.00, un bărbat de 32 de ani din Marginea se afla la volanul unui autoturism Mercedes, cu care circula din direcția Milișăuți spre municipiul Rădăuți. În localitatea Bădeuți, într-o curbă ușoară spre dreapta, autoturismul condus de acesta a intrat în depășirea altui autoturism Mercedes, condus de un bărbat în vârstă de 24 de ani din Rădăuți, în timp ce din sens invers se apropia un autoturism Audi condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani din comuna Grănicești. În momentul depășirii, autoturismul condus de bărbatul din Marginea a acroșat autoturismul Audi, precum și Mercedes-ul în a cărui depășire intrase. După impact, bărbatul de 32 de ani din Marginea a pierdut controlul direcției și a creat un adevărat carambol, acroșând pe rând un autoturism BMW care circula în același sens și unul Mitsubishi care venea din sens invers, condus de o femeie de 37 de ani din comuna Dumbrăveni.

Echipajele de intervenție au găsit la fața locului trei răniți, între care șoferul care a provocat întreg accidentul, precum și șoferița și un pasager din autoturismul Mitsubishi. Cele două echipaje de descarcerare ajunse la fața locului au reușit extragerea victimelor din autoturisme și acordarea primului ajutor pentru acestea. O ambulanță SMURD și alte două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava i-au transportat pe cei trei răniți la spital, pentru a primi în continuare îngrijiri medicale.

Toți conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Polițiștii au stabilit drept principal vinovat de producerea accidentului bărbatul de 32 de ani din Marginea, pe numele său fiind deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei victime și cinci mașini avariate, în urma unei depășiri imprudente.
 Vizualizări articol: 1127 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei victime și cinci mașini avariate, în urma unei depășiri imprudente5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei