Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 aug 2020 - Anul XXV, nr. 197 (7502)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Stan consideră că Flutur nu mai are simțul ridicolului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat că după ce a văzut ultimele declarații ale președintelui Consiliului Județean Suceava, poate să afirme că acesta nu mai are simțul ridicolului, dar și că a pierdut orice urmă de contact cu realitatea.

Ioan Stan a spus că la Câmpulung Moldovenesc Gheorghe Flutur „a mințit fără să clipească”, promițând 135 de milioane de euro pentru centura orașului, „ca și cum i-ar fi dat din buzunarul domniei sale”. „A uitat că guvernul lui nu are bani pentru nimic. Nici pentru creșterea salariilor în învățământ, nici pentru creșterea pensiilor cu 40%, nici pentru creșterea alocațiilor. E un guvern care nu ajută cu nimic administrațiile locale, nici românii. În afară de inflație și datoria externă, nu a crescut nimic sub guvernarea liberală și domnul Flutur vrea să-l credem că va obține banii respectivi pentru câmpulungeni. Asta deja e mai mult decât demagogie. Este minciună sfruntată”, a precizat Ioan Stan.

El a adăugat că deși județul se află în plină pandemie, în loc să ne arate mai multă implicare în dotarea spitalelor din județ cu cele de trebuință pentru a înfrunta noul val de Covid-19 și în loc să se asigure că fiecare comună are tot ce-i trebuie pentru ca autoritățile să lupte mai eficient cu această boală, Gheorghe Flutur îi anunță pe suceveni că pregătește „un mare festival internațional, Stelele Rarăului, care să fie un Untold al muntelui”. „Altă grijă nu are! De asta nu mai puteau trăi locuitorii județului Suceava, pentru că le lipsea un festival internațional pe vârful Rarăului. De altfel, că nu-i pasă de suceveni s-a tot văzut în ultimii patru ani după felul în care a administrat județul. Nimic mai jenant decât să ai patru ani de mandat în care principala ta realizare să fie serbările câmpenești”, a spus liderul PSD Suceava.

Ioan Stan a adăugat că „alt moment penibil” a fost oferit de Gheorghe Flutur atunci când acesta s-a referit la turnul panoramic de pe Pârtia Șoimului din Gura Humorului ca fiind „un Turn Eiffel al Nordului României, al Bucovinei”. „Pe bune, domnule Flutur? Alte lucruri nu mai aveți de făcut prin județ decât să vă plimbați și să denumiți bombastic diferite construcții care n-au nici o treabă cu funcția dumneavoastră? Ați găsit poate o soluție pentru cei care urmează să fie concediați la sfârșitul acestei luni de Dorna Lactate? A venit vreunul din investitorii promiși de dumneavoastră să deschidă vreo fabrică în județ și nu știm? Ați terminat investițiile în drumurile județene? Apă? Canal? Gaz? Gata toată treaba? De-acum iarăși ne ocupăm de plimbări și petreceri? Că la prins în horă știm cu toții că sunteți primul. Și din ce ne amintim, mai sunteți bun la scris cu oi pe munte. Scrieți clar, citeț, se vede de departe. Numai la condus județul nu vă pricepeți, dar după 27 septembrie nu mai trebuie să vă bateți capul cu asta”, a încheiat Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stan consideră că Flutur nu mai are simțul ridicolului.
 Vizualizări articol: 1659 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
Stan consideră că Flutur nu mai are simțul ridicolului3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei