Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 aug 2020 - Anul XXV, nr. 197 (7502)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apreciere

Flutur l-a lăudat pe primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheș, pentru investițiile în infrastructura rutieră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, l-a lăudat pe primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheș, pentru investițiile recente făcute în modernizarea infrastructurii rutiere din acest municipiu. Gheorghe Flutur a amintit pentru început de lucrările de modernizare a drumului național care traversează Vatra Dornei, respectiv pe tronsoanele de la intrarea în municipiu dinspre Bistrița-Năsăud și dinspre Suceava.

Flutur a arătat că dacă multă lume care tranzita Vatra Dornei „avea un of” la un moment dat cu privire la calitatea drumului național pe aceste tronsoane, această problemă a fost rezolvată. „Vreau să îl felicit pe domnul primar Ilie Boncheș pentru că în sfârșit s-a rezolvat această problemă, iar aceste zone au fost asfaltate în mod civilizat. Ilie Boncheș este un primar foarte harnic, a asfaltat numai în ultima perioadă 15 kilometri de drumuri, din care șapte kilometri sunt intrări și ieșiri în Vatra Dornei, spre Roșu, la ieșirea din Vatra Dornei spre Dorna Candrenilor, dar și spre Iacobeni, unde a fost turnat primul strat de binder, urmează al doilea. Și vreau să spun că m-am întâlnit cu primarul Ilie Boncheș anul trecut, când a asfaltat tot pe un program european drumul pe valea Bistriței, respectiv varianta ocolitoare a municipiului Vatra Dornei spre Broșteni”, a declarat Gheorghe Flutur, care a adăugat că este bucuros că prin investițiile în modernizarea drumurilor, Vatra Dornei începe să arate din nou ca o stațiune turistică.

De asemenea, președintele CJ Suceava a declarat că Ilie Boncheș este un primar invidiat în județul Suceava și în zona Moldovei, având în vedere că a accesat foarte multe proiecte europene. „Sunt peste 15 proiecte europene accesat de municipalitatea dorneană”, a spus Flutur. De asemenea, el a amintit și de investiția în construcția magistralei de gaz metan de la Pojorâta la Vatra Dornei, la care deja au început lucrările. În același timp, președintele Consiliului Județean a declarat că a fost adoptată și ordonanța prin care proiectul pentru viitoarea centură a acestui municipiu a fost transferat pentru gestionare la Primăria Vatra Dornei. Gheorghe Flutur a arătat că centura din Vatra Dornei va fi o investiție de peste 100 de milioane de euro, din fonduri europene.

El a amintit și de faptul că, săptămâna trecută, actualul Guvern PNL a alocat 2,5 milioane de lei pentru Vatra Dornei, pentru ca primăria să plătească datoriile pe care le avea la componenta termie ca proiectului „marca PSD” „Suceava – utilități și mediu la standarde europene.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur l-a lăudat pe primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheș, pentru investițiile în infrastructura rutieră.
 Vizualizări articol: 1866 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur l-a lăudat pe primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheș, pentru investițiile în infrastructura rutieră1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei