Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 aug 2020 - Anul XXV, nr. 189 (7494)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Stan îi transmite lui Flutur ca în loc de autostrăzi să termine asfaltarea drumurilor județene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, i-a transmis președintelui Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, că în loc să vorbească de autostrăzi și tuneluri prin munți mai bine ar termina de asfaltat drumurile județene. Ioan Stan a declarat că discursul lui Gheorghe Flutur de la depunerea candidaturii pentru un nou mandat de președinte al CJ Suceava nu a adus nimic nou.

„Din păcate pentru suceveni, discursul domniei sale nu s-a făcut remarcat cu  nimic nou: doar minciuni, demagogie și promisiuni deșarte. De fapt a fost același discurs cu care ne-a obișnuit în acești 4 ani, în care ne-a vorbit săptămânal despre marile sale proiecte ipotetice, dar nimic despre realizările avute până acum. Și nici nu poate vorbi despre realizări, pentru că nu le-a avut. Au fost 4 ani în care s-a complăcut într-o retorică continuă de campanie care n-a adus nimic bun județului. Sigurul mod în care s-a făcut într-adevăr remarcat a fost apetitul pentru hore, baluri și alte manifestări cu cântec. Asta dacă nu punem la socoteală că a devenit <doctor> peste noapte la începutul epidemiei de Covid-19. Dar vom trece cu vederea această <realizare> cu adevărat remarcabilă”, a spus Ioan Stan.

El a adăugat că după ultimii patru ani în care Gheorghe Flutur a condus Consiliul Județean, sucevenii nu pot să vadă nici Parcul Industrial al Sucevei, nici investitorii din Germania, Austria, Elveția, Cehia, Polonia, Serbia sau alte țări, „care chipurile făceau coadă la ușa lui ca să dea bani județului”, nici autostrada Gdansk – Varşovia – Lviv – Cernăuţi – Suceava – Bucureşti – Sofia, pe care acesta „o anunța triumfalist ca și realizată prin 2018”. „Practic nu lasă în urma lui decât un lung șir de minciuni. Asta e moștenirea lui Gheorghe Flutur după acest mandat. Și continuă cu perseverență și abnegație să-și diversifice portofoliul de minciuni, promițându-le sucevenilor că se va implica în proiecte de infrastructură, autostrăzi, drumuri naţionale, care nu depinde de el, sau în proiecte lipsite de realism sau relevanță pentru locuitorii județului nostru”, a afirmat președintele PSD Suceava.

El a adăugat că până la tunelurile prin munți, aeroportul de la Floreni, tabăra internațională de la Bucșoaia sau „alte câte imaginate de domnia sa”, Gheorghe Flutur ar trebui să aibă în vedere că mai sunt peste 600 de kilometri de drum județean pe care nu s-a intervenit nici măcar cu o lucrare de întreținere în ultimii ani, iar aproximativ 300 de kilometri de drum județean au rămas neasfaltați. „Așa că până să ne ocupăm de autostrăzi cu tuneluri prin munți, haideți mai întâi să terminăm de asfaltat drumurile județene, drumuri comunale, să avem apă, canal și gaz în toate localitățile județului și după vedem ce mai facem”, a spus Stan, care a mai adăugat că toate acestea presupun multă muncă și responsabilitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stan îi transmite lui Flutur ca în loc de autostrăzi să termine asfaltarea drumurilor județene.
 Vizualizări articol: 989 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Stan îi transmite lui Flutur ca în loc de autostrăzi să termine asfaltarea drumurilor județene1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei