Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 aug 2020 - Anul XXV, nr. 183 (7488)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Creștere periculoasă

50 de cazuri active de coronavirus în municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul cazurilor active de coronavirus din municipiul Suceava s-a tot dublat de la o săptămână la alta, ajungând la un total de 50 în data de 5 august.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a precizat că a avut discuții pe această temă la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava, unde a participat în calitate de invitat, fiind abordate mai multe probleme privind evoluția epidemiei de coronavirus în județ și în municipiul reședință de județ.

„În municipiul Suceava sunt 50 de cazuri active. Au fost 13, au fost 20, iar acum sunt 50. Partea bună, după cum spun cei de la DSP, e că nu este vreun focar în municipiu, ci a crescut numărul de cazuri înregistrate ca urmare a solicitărilor individuale de testare”, a spus edilul sucevean.

El a precizat că în continuare trebuie păstrate vigilența și măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus, motiv pentru care se fac în continuare multe verificări în Bazar, piețe și în transportul în comun, unde purtarea măștilor de protecție este obligatorie.

Mai mult, Ion Lungu i-a roagă pe suceveni să poarte masca și pe stradă, mai ales în spațiile aglomerate, pentru că există riscul de infectare.

„Nu am luat o măsură oficială în acest sens, nu se impune deocamdată, dar îi rog pe suceveni să fie prudenți și să poarte masca chiar și atunci când sunt în aer liber, pe stradă, în special în zonele aglomerate”, a spus șeful municipalității sucevene.

În acest context, el a atenționat instituțiile din subordine, de la Poliția Locală până la Administrația Piețelor, să se asigure că se respectă regulile de limitare a răspândirii virusului, pentru a fi prevenită apariția unui focar de boală și revenirea la carantină, care a blocat orașul în primăvară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 50 de cazuri active de coronavirus în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 1054 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
50 de cazuri active de coronavirus în municipiul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei