Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 aug 2020 - Anul XXV, nr. 181 (7486)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Laser alexandrite și laser dioda, pentru epilare definitivă

Salonul Queen Elisabeta își așteaptă clienții cu aparate de epilare definitivă (laser alexandrite și laser dioda), cu eficiență maximă. Ambele lasere au caracteristici care le fac eficiente pentru tratamentul de îndepărtare a părului nedorit de pe corp. Principala caracteristică a acestui tip de laser este lungimea de undă. Laserul diodă are lungimea de undă mai lungă decât laserul alexandrite. Laserul diodă funcționează cu lungimea de undă de 800-810 nm, iar laserul alexandrite are lungimea de undă de 755 nm.

Ședințele de epilare definitivă cu laser diodă se pot face şi vara, prin comparație cu alte aparate de generații mai vechi care nu permit acest lucru. Singura restricție este legată de faptul că după o şedință de epilare definitivă cu laser diodă nu este recomandată expunerea la soare patru zile. Nu pot să beneficieze de epilare definitivă cu laser diodă, care este un aparat medical, femeile însărcinate, femeile care alăptează şi persoanele care au probleme cardiace.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să vizitați Queen Elisabeta Suceava – Salon şi Parfumerie (str. Ştefan cel Mare, nr. 43, bl. E3, sc. C), telefon: 0330 803 0580748 279 422, www.parfumeriaa.ro, unde în această perioadă găsiți oferte greu de refuzat, reduceri și promoții atractive.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Laser alexandrite și laser dioda, pentru epilare definitivă.
 Vizualizări articol: 1604 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Laser alexandrite și laser dioda, pentru epilare definitivă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei