Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 iul 2020 - Anul XXV, nr. 173 (7478)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concurs

904 candidați s-au înscris la titularizare, pentru un post în învățământul sucevean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

904 candidaţi care vor o carieră la catedră s-au înscris pentru a susţine, în acest an, concursul de ocupare a posturilor în învăţământul preuniversitar. Proba scrisă din cadrul acestui concurs (titularizare) va avea loc pe 29 iulie 2020, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare în vigoare. Primele rezultate vor fi afișate pe 4 august. Contestațiile vor fi depuse în perioada 4-5 august, iar în data de 11 august vor fi afișate rezultatele finale. „Contestațiile pot fi transmise și prin poștă electronică până la 12:00, în data de 5 august 2020, situație în care candidatul anexează la contestația transmisă și cartea/buletinul/adeverința de identitate. Numărul de înregistrare se comunică candidatului prin poștă electronică și prin afișare pe site-ul inspectoratului școlar”, conform edupedu.ro.

Anul trecut, conform datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Suceava, s-au înscris 834 de candidaţi la titularizare.

În anul 2020, cei mai mulți candidați la titularizare sunt în capitală, aproape 2.800. Pe județe, cei mai mulți candidați sunt în Iași, urmat de Cluj, Bihor, Mureș și Timiș.

Conform datelor publicate pe site-ul titularizare.edu.ro, în total, în țară, sunt peste 29 de mii de candidați care s-au înscris la concursul național de titularizare 2020, acesta fiind al doilea cel mai mare număr de înscrieri la acest concurs de angajare în învățământ și/sau ocuparea posturilor vacante din ultimii 6 ani, potrivit datelor oficiale analizate de Edupedu.ro. În mod paradoxal, numărul posturilor scoase la concurs în sistemul de învățământ pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, adică titularizabile, este de doar 3.948, unul dintre cele mai mici din ultimii ani. Anul trecut, de exemplu, au fost 4.319 de posturi de acest fel.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 904 candidați s-au înscris la titularizare, pentru un post în învățământul sucevean.
 Vizualizări articol: 1273 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
904 candidați s-au înscris la titularizare, pentru un post în învățământul sucevean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei