Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 iul 2020 - Anul XXV, nr. 171 (7476)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acțiune

Gateriști amendați drastic și cantități importante de lemn confiscate de polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii Biroului Combaterea Delictelor Silvice din cadrul IPJ Suceava au acționat în perioada 13-17 iulie, împreună cu inginerii silvici din cadrul Gărzii Forestiere Suceava, în cadrul Planului Comun de Acţiune “Scutul Pădurii 2020” privind săvârșirea de delicte silvice pe raza județului Suceava la mai multe societăți comerciale din judeţul Suceava.

La una dintre aceste societăți s-a constatat faptul că a expediat material lemnos fără avize de însoțire, fiind livrată astfel cantitatea de 35,13 metri cubi cherestea de rășinoase.

De asemenea, s-a constatat faptul că societatea controlată nu respectă obligația legală de verificare a codurilor unice aferente avizelor intrate în punctul de lucru, operează în mod eronat datele în aplicația informatică, nu respectă modul de completare a avizelor de însoțire a materialului lemnos și nu înscrie la zi și în ordine cronologică avizele de însoțire în registrul de evidență a materialului lemnos. În urma abaterilor sesizate, poliţiştii au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 18.000 lei, pentru încălcarea prevederilor legale, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea cantităţii de 35,13 metri cubi cherestea rășinoase în valoare de 25.258 lei.

La o altă societate, oamenii legii au constatat că nu se respectă obligația legală de verificare a codurilor unice aferente avizelor intrate în punctul de lucru şi se operează în mod eronat datele în aplicația informatică. Din aceste pricini societatea a fost sancționată contravențional cu 10 sancțiuni în valoare totală de 30.000 de lei, fiind luată și măsura complementară de confiscare a cantității de 23,73 metri cubi lemn rotund de rășinoase în valoare de 4.437 lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gateriști amendați drastic și cantități importante de lemn confiscate de polițiști.
 Vizualizări articol: 1113 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gateriști amendați drastic și cantități importante de lemn confiscate de polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei