Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 iul 2020 - Anul XXV, nr. 168 (7473)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Viteza

Bușteni pe post de catapulte din mașina condusă de un șofer de 24 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grav accident în după-amiaza zilei de sâmbătă pe drumul european care leagă Moldova și Ardeal. Mai mulți bușteni care se aflau în remorca unui camion au zburat pe carosabil și au rănit trei persoane, printre acestea fiind și un copil de numai 10 ani. Accidentul s-a produs între Molid și Frasin și doar norocul a făcut ca lucrurile să nu fie și mai grave. Trunchiurile de lemn au intrat efectiv prin mașină ca un berbece, iar dacă vreo persoană ar fi avut ghinionul să fie în interior nu ar fi avut absolut nici o șansă de supraviețuire. Femeia în vârstă de 49 de ani și fiul acesteia, în vârstă de 10 ani, ambii din Iași, erau coborâți din autoturismul marca Mazda deoarece acesta prezenta o serie de probleme. Mașina era parcată în afara carosabilului, iar cei doi se aflau în jurul mașinii. Femeia a suferit răni grave fiind diagnosticată la Spitalul din Gura Humorului, acolo unde a fost transportată inițial, cu „contuzie toraco-abdominală și fractură bazin”. Fiul acesteia a scăpat mult mai ușor, fiind diagnosticat cu „contuzie toraco- abdominală”. În afara minorului și a mamei sale, la spital a ajuns și un bărbat de 52 de ani, din județul Buzău, care, de asemenea a fost rănit. Reprezentanții ISU Suceava au trimis la fața locului o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanță SMURD, iar în sprijinul acestora au mers trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean. Polițiștii verifică acum dacă șoferul în vârstă de 24 de ani, Niculae Antime, avea toate avizele necesare pentru transportul celor aproape 30 mc de material lemnos, precum și dacă autocamionul marca MAN și remorca erau omologate și aveau toate verificările tehnice la zi. Din primele date ale anchetei reiese că vinovat de producerea accidentului este șoferul camionului care a intrat cu viteză prea mare într-o curbă deosebit de periculoasă și nu a mai putut controla vehiculul, remorca acestuia răsturnându-se.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bușteni pe post de catapulte din mașina condusă de un șofer de 24 de ani.
 Vizualizări articol: 2062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bușteni pe post de catapulte din mașina condusă de un șofer de 24 de ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bulz sau ciuci cu brânză pentru grătar O surpriză plăcută la orice ieșire la grătar o putem face dacă aducem un preparat rustic pe care îl putem pregăti rapid. Pentru asta putem avea un semipreparat pe care îl putem face și cu o lună înainte, îl putem păstra... Citeşte