Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 iul 2020 - Anul XXV, nr. 152 (7457)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

La doar 10 ani

Sonia Grunichevici expune 30 de tablouri de pictură și grafică, la Muzeul de Științe ale Naturii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Eleva Sonia Grunichevici, în vârstă de 10 ani, va expune sâmbătă, 4 iulie, la ora 18:00, la Muzeul de Științe ale Naturii Suceava, 30 de tablouri de pictură și grafică. Vernisajul expoziției va avea loc în aer liber, în fața muzeului. Lucrările vor rămâne pe simezele Muzeului de Științe ale Naturii până pe 4 august 2020.

Sonia Grunichevici pictează de la vârsta de 6 ani, fiind pregătită de prof. artist plastic Oana Chilariu Moruz. Este elevă în clasa a IV-a la Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava, la învățătoarea Florentina Anastasiu. Face grafică, pictură în acrilic, pictură în tehnica cuțitului, icoane pe sticlă. A mai participat la o expoziție colectivă a elevilor profesoarei Oana Chilariu Moruz, la Muzeul de Istorie, dar evenimentul de sâmbătă înseamnă prima expoziție personală a Soniei, un copil talentat, muncitor, creativ, o viitoare pictoriță dornică să-și depășească limitele, dornică să expună pe pânză frumosul din natură, dar și din sufletul, din trăirile ei de copil.

Sonia împlinește pe 6 iulie 2020 vârsta de 10 ani, o vârstă a visării, o vârstă la care se poate bucura deja de succes. Mama Soniei este economisit, iar tatăl ei este medic. Nu pictează nici unul dintre ei, dar se bucură mult pentru înclinațiile artistice ale Soniei și o sprijină cu tot ce pot pentru a-și dezvolta talentul pentru artele plastice. Încântată de progresele pe care le face în fiecare zi Sonia, profesoara ei de pictură, artistul plastic Oana Chilariu Moruz, a spus că „deși are numai 10 ani, Sonia Grunichevici este un copil matur și profund, cu o deschidere vizibilă spre arte frumoase. A reușit să-mi capteze atenția încă din prima zi în care a călcat pragul atelierului meu de pictură. M-au impresionat modestia, personalitatea, dorința ei de a afla noutăți din domeniul artelor, dar și maturitatea cu care trata orice subiect. Asemeni unui pictor adevărat, Sonia își ia rolul în serios. Astfel, ea abordează teme diverse, dar și tehnici de grafică și pictură diferite, reușind să ne captiveze atenția prin coloristică, dinamism, varietate și echilibru. Se certifică astfel faptul că lucrurile mari se pot naște și din mâini mici. Admirăm așadar fiecare după priceperea și înțelegerea sa această expoziție și salutăm viitorul artist plastic. Cu autoritatea primului dascăl, mă înclin și spun: Felicitări, Sonia Grunichevici!”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sonia Grunichevici expune 30 de tablouri de pictură și grafică, la Muzeul de Științe ale Naturii.
 Vizualizări articol: 1261 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Sonia Grunichevici expune 30 de tablouri de pictură și grafică, la Muzeul de Științe ale Naturii1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei