Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 iun 2020 - Anul XXV, nr. 146 (7451)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Ofertă de nerefuzat

Bucovina Health Club, centrul de mișcare redeschis în noi condiții de funcționalitate și igienă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După această perioadă grea în care oamenii au fost nevoiți să stea departe de sală din cauza condițiilor impuse pe timp de pandemie, conducerea sălii Bucovina Health Club vine cu o ofertă de nerefuzat pentru cei interesați de menținerea în formă și practicarea mișcării. Întreg spațiul, atât cel de mișcare, cât și cel de relaxare, a fost complet renovat și igienizat și își așteaptă clienții. În același timp sala a fost rebranduită într-un ”look” total schimbat, întreaga gamă de aparate de lucru fiind desfăcută în detaliu și curățată.

Ideea i-a aparținut patronului sălii, Bogdan Rîpan, care a lucrat umăr la umăr cu conducerea managerială și angajații în această perioadă și datorită căruia sala arată astăzi într-un mod aparte.

 

Condiții de igienă și funcționare strict respectate

În ceea ce privește modul de funcționare a sălii, au apărut condiții noi care trebuie respectate, alături de cele de igienă care au funcționat dintotdeauna bine în acest spațiu. A rămas obligatorie purtarea unei perechi de încălțăminte doar pentru sală, care se schimbă în zona vestiarelor sălii. Noutatea apărută este legată de faptul că încălțămintea purtată la sală trebuie dezinfectată de fiecare dată la intrarea în perimetrul de antrenament. De asemenea prosopul este un accesoriu obligatoriu la sală, fără de care clienții nu sunt acceptați în interior, iar la fiecare intrare în sală se face o dezinfecție a mâinilor, cu dezinfectanți puși la dispoziție de personalul sălii. Înainte și după folosire clienții sunt obligați să dezinfecteze aparatele de lucru și să păstreze o distanță față de cel care lucrează la un asemenea aparat.

Pentru păstrarea curățeniei și a igienei în sală, există două angajate care, începând cu primele ore ale dimineții și până seara târziu, dezinfectează din 20 în 20 de minute suprafețele expuse și aparatele de lucru din interiorul sălii. Prin aceste măsuri de curățenie și igienă, proprietarul Bogdan Rîpan, împreună cu Cristi Varasciuc, managerul sălii, arată respectul față de clienții de zi cu zi și dorința de ale oferi condiții cât mai sigure de lucru. De altfel, Bucovina Health a fost recunoscută dintotdeauna a fi un spațiu foarte curat și igienizat în permanență, fapt care a atras clienți fideli de-a lungul anilor. Acesta este un mod de a le da încredere celor care iubesc mișcarea la sală, de a le transmite că acesta este un spațiu sigur și a alunga scepticismul cu privire la adunarea oamenilor în spații publice, în condițiile în care sunt respectate toate aceste condiții de igienă.

În același timp Bucovina Health Club beneficiază de instructori de sală pregătiți să le facă clienților instructajul aparaturii sau să-i asiste în momentele de lucru cu aparatele. Noua amenajare a spațiului a creat în zona de relaxare o panoplie din care pot fi cunoscuți toți instructorii sălii, cu datele de contact, instructori pe care clienții îi pot alege după preferințe. În interiorul spațiului de alături, de circa 100 de metri pătrați, se fac din nou antrenamente de aerobic, dispunerea persoanelor în interiorul sălii făcându-se cu distanțare importantă între ele. Astfel, 10 persoane pot veni în orice moment la antrenamente de Aerobic, Step Aerobic, Kangoo Jumps și Zumba, într-un spațiu generos, cu o distanțare considerabilă între practicanți.

 

Zona de relaxare își așteaptă clienții când regulile o vor permite

Conducerea sălii a luat în această perioadă decizia renovării întregii zone de Spa, care se va redeschide atunci când măsurile de relaxare o vor permite. Au fost refăcute cele două saune, salonul de masaj, dușurile și zona de relaxare.

La finalul programului de mișcare, clienții vor fi așteptați la o saună de relaxare amenajată în aceeași incintă. O ofertă deosebită o constituie barul sportiv, în care clienții pot găsi suplimente nutritive pentru sportivi, băuturi profesionale, batoane energizante și alte produse necesare în timpul efortului fizic. Este foarte important de reținut programul de funcționare al centrului de mișcare și relaxare, care își deschide porțile în zilele lucrătoare la ora 05.00 și le închide târziu, la ora 23.00. Clienții au apreciat acest program lung, pentru că fiecare își poate face o programare a mișcării în funcție de orele care îl țin ocupat la serviciu. La sfârșit de săptămână va fi un program mai scurt, cu un orar de funcționare între 08.00-18.00 sâmbăta, iar duminica între orele 10.00-15.00, accesul în sală făcându-se cu liftul până la etajul 3 al magazinului, sau pe scările laterale ale magazinului Bucovina. Dorința de a oferi noi servicii de calitate comunității sucevene și nu numai a făcut din Bucovina Health Club cel mai spectaculos centru de fitness din întreaga zonă a Moldovei, foarte atractiv pentru cei care doresc să-și mențină sănătatea și să se relaxeze în cadrul clubului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bucovina Health Club, centrul de mișcare redeschis în noi condiții de funcționalitate și igienă.
 Vizualizări articol: 1859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bucovina Health Club, centrul de mișcare redeschis în noi condiții de funcționalitate și igienă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei