Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 iun 2020 - Anul XXV, nr. 143 (7448)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nota de plată

Tată și fiu, condamnați pentru că au tâlhărit un consătean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbaţi de 56 şi 23 de ani, tată şi fiu, din comuna Dumbrăveni, au fost condamnați de magistrații de la Curtea de Apel Suceava. Mihai Ciprian Ștefan și Mihăiță Ștefan au fost găsiți vinovați pentru infracțiunea de tâlhărie. Mihai Ciprian Ștefan a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani, 5 luni și 10 de zile de închisoare, în timp ce Mihăiță Ștefan a primit 3 ani de închisoare. Ambele condamnări sunt cu suspendare sub supraveghere, astfel încât nici tatăl și nici fiul nu vor ajunge în penitenciar. Soluția dictată vineri de Curtea de Apel Suceava este definitivă și nu mai poate fi contestată la altă instanță.

Fapta pentru care s-a ajuns la condamnarea celor doi s-a petrecut în februarie 2019. La acea vreme, un bărbat de 37 de ani a reclamat la poliție că, în timp ce se deplasa cu mopedul pe un drum comunal din satul Sălăgeni, a fost agresat şi deposedat de moped de către cei doi bărbaţi, tată şi fiu. Păgubitul a povestit că în timp ce se deplasa cu mopedul pe drum, la un moment dat, de după o stivă de bolţari în faţa lui au ieşit cei doi indivizi, care i-au blocat trecerea. În momentul în care a oprit mopedul a fost lovit de către cele două persoane, iar ulterior tânărul a pornit mopedul şi, împreună cu tatăl său, a fugit de la faţa locului.

Victima le-a declarat poliţiştilor că avea mopedul de la agresori, întrucât făcuse în urmă cu o săptămână un schimb cu aceştia, dându-le acestora un autoturism.

În timp ce poliţiştii se aflau la faţa locului, au primit un apel prin 112 din partea tânărului, care declara că în jurul orei 18.00 fusese victima bărbatului de 37 de ani, care se afla pe un moped şi nu a vrut să oprească, lovindu-l pe acesta în zona braţului stâng. Un echipaj al ambulanţei l-a preluat pe Mihai Ciprian Ștefan şi l-a transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. Aceste acuzații s-au dovedit nefondate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tată și fiu, condamnați pentru că au tâlhărit un consătean.
 Vizualizări articol: 1090 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tată și fiu, condamnați pentru că au tâlhărit un consătean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei