Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 iun 2020 - Anul XXV, nr. 132 (7437)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fluidizare trafic

Un nou sens giratoriu va fi amenajat în zona Uzinei Electrice, la ieșirea din Suceava spre Ipotești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul sensurilor giratorii din municipiul Suceava va crește la șase, sau chiar șapte, dacă ținem cont și de cel care urmează să deservească mini-ruta ocolitoare ce duce la noul pod peste râul Suceava.

Cel de-al șaptelea sens giratoriu, în ordinea cronologică a anunțării lor, urmează să fie amenajat în apropiere de fosta Uzină Electrică, la intersecția străzilor Mitropoliei, Parcului și Brădetului.

Serviciile de proiectare și realizare a documentației necesare realizării unui sens giratoriu la ieșirea din Suceava spre Ipotești, o zonă foarte aglomerată în anumite momente ale zilei, sunt în curs de realizare, fiind deja contractate de municipalitatea suceveană.

„Se lucrează la partea de proiect și vom trece la materializarea acestuia imediat ce va fi gata documentația, având în vedere că acolo se circulă foarte greu, în special dimineață, când vin mulți dinspre Ipotești și restul localităților din zona respectivă. Vom face un sens giratoriu care să conducă la fluidizarea traficului în zona Uzinei Electrice”, a spus edilul sucevean, Ion Lungu.

Conform spuselor acestuia, noul sens giratoriu ar urma să se materializeze înaintea celui anunțat anul trecut, la intersecția străzilor Calea Unirii cu Traian Vuia și Apeductului, pentru a deservi ruta alternativă Suceava – Plopeni, menită să preia din traficul de pe artera principală, în special din zona centrelor comerciale, unde se formează des ambuteiaje.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un nou sens giratoriu va fi amenajat în zona Uzinei Electrice, la ieșirea din Suceava spre Ipotești.
 Vizualizări articol: 2062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un nou sens giratoriu va fi amenajat în zona Uzinei Electrice, la ieșirea din Suceava spre Ipotești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei