Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 iun 2020 - Anul XXV, nr. 128 (7433)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Revenire nedorită

Relaxarea circulației rutiere a dus inevitabil la creșterea numărului de infracțiuni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Odată cu relaxarea măsurilor de circulație de după expirarea Stării de Urgență, a crescut din păcate și numărul de infracțiuni rutiere comise zilnic în trafic. Această revenire nedorită a scos din nou în prim-plan infracțiuni comise zilnic pe drumurile din județ, de la conducere fără permis sau sub influența alcoolului, la circulația cu mașini neînmatriculate sau încredințate unor persoane care nu dețin permise de conducere. Câteva astfel de infracțiuni au fost consemnate și sunt cercetate de polițiști încă din prima zi a lunii iunie.

Polițiști ai Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Suceava au oprit luni după-amiază, în timp ce acționau pe un drum comunal între Dărmănești și DN 2, un autoturism VW Passat condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Dărmănești, care nu le-a putut prezenta un permis de conducere. Cercetările ulterioare au stabilit că pe lângă faptul că nu deține un permis de conducere, autoturismul pe care îl conducea aparține unei tinere de 19 ani, din localitate, care i l-a încredințat acestuia deși știa că nu are permis de conducere.

Cercetările sunt continuate acum în cadrul unui dosar penal deschis pe numele celor doi, pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,conducere fără permis” și ,,încredințarea unui vehicul unei persoane despre care știe că nu deține permis de conducere auto”.

Câteva ore mai târziu polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gălănești, aflați în control în zona comunei Frătăuții Noi, au oprit un autoturism VW condus de un bărbat de 60 ani, din comună. Cel de la volan mirosea a alcool, astfel încât polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul înregistrat fiind de 0,70 mg/alcool pur în aer expirat, după care i s-au recoltat probe biologice la spital, pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Bărbatul va fi cercetat acum pentru infracțiunea de „conducere sub influenţa alcoolului”.

Înainte de ora 22.30 polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Vatra Dornei au fost sesizaţi prin intermediul unui apel la 112 despre un incident în trafic între doi conducători auto pe strada Argestru din Vatra Dornei. Ajunși la fața locului polițiștii au identificat două autoturisme, un BMW condus de un bărbat de 30 de ani din județul Iași și un Audi, al cărui conducător auto, în vârstă de 51 de ani, din Vatra Dornei, părea sub influența băuturilor alcoolice. El a fost testat de polițiști, rezultatul indicând o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus și la spital, unde i s-a recoltat sânge pentru stabilirea alcoolemiei și este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de „conducere sub influenţa alcoolului”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Relaxarea circulației rutiere a dus inevitabil la creșterea numărului de infracțiuni.
 Vizualizări articol: 1098 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Relaxarea circulației rutiere a dus inevitabil la creșterea numărului de infracțiuni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei