Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 iun 2020 - Anul XXV, nr. 126 (7431)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Statistică

Peste 70 la sută dintre sucevenii infectaţi cu noul coronavirus s-au vindecat de boală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Datele oficiale transmise duminică de Prefectura Suceava arată că peste 70% din persoanele din judeţ care s-au infectat cu noul coronavirus s-au vindecat de boală. Conform situației întocmită de către DSP Suceava, la nivelul județului se înregistrează 2.529 de persoane declarate vindecate. Numărul total al cazurilor de Covid-19 din judeţul Suceava este de 3.523. În ultimele 24 de ore au fost internate în spital 50 de persoane diagnosticate cu Covid-19 şi au fost externate 25 de persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical. În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava sunt internaţi în momentul de faţă 410 pacienți, dintre care 194 de pacienți Covid-19, 12 fiind internați la Secția de Anestezie şi Terapie Intensivă. De asemenea, în Spitalul municipal Rădăuți sunt internați 49 de pacienți cu noul coronavirus, iar alte 19 persoane sunt suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Potrivit Prefecturii, duminică în judeţul Suceava mai erau doar cinci persoane în carantină instituţionalizată, iar alte 4.829 de persoane erau în autoizolare la domiciliu. Prefectul Alexandru Moldovan a precizat că persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid-19.

În acelaşi timp, Alexandru Moldovan a mai spus că în cursul zilei de 30 mai 2020, polițiștii suceveni au desfășurat 161 de acțiuni de control, fiind verificate 4.683 de persoane aflate în autoizolare la domiciliu și 50 de societăţi comerciale.

Moldovan a făcut un apel către suceveni să respecte normele de igienă și distanțare socială impuse de starea de alertă și să manifeste aceeași atitudine responsabilă și conduită preventivă de până acum.

 

Scădere a numărului de cazuri noi de Covid-19 din judeţul Suceava

Grupul de Comunicare Strategică a transmis duminică faptul că numărul cazurilor de Covid-19 din judeţ Suceava este de 3.523, cu doar opt mai multe comparativ cu ziua de sâmbătă. La raportarea de pe 30 mai în judeţul Suceava erau un total de 3.515 persoane infectate cu noul coronavirus.

Până duminică, 31 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 19.257 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.256 au fost declarate vindecate și externate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 124 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Până duminică, în județul Suceava s-au înregistrat 219 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus.

Ieri, Institutul Naţional de Sănătate Publică a transmis că trei suceveni infectaţi cu noul coronavirus au murit în cursul zilei de sâmbătă, 30 mai. Este vorba despre un bărbat de 74 de ani, confirmat cu noul virus pe 12 mai, care mai avea şi diabet, neoplasm urotelial, metastaze pulmonare și hematurie. Tot sâmbătă a murit și o femeie în vârstă de 84 de ani, care a fost confirmată pozitiv la noul coronavirus pe 17 mai. Femeia mai suferea și de hipertensiune arterială și obezitate. Printre cei care au decedat sâmbătă se numără și un bărbat de 69 de ani, care se afla într-un centru social din județ, pentru care nu s-a precizat dacă suferea și de alte boli. Acesta a fost confirmat că are coronavirus la începutul lunii mai.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 70 la sută dintre sucevenii infectaţi cu noul coronavirus s-au vindecat de boală.
 Vizualizări articol: 1149 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 70 la sută dintre sucevenii infectaţi cu noul coronavirus s-au vindecat de boală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei