Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 mai 2020 - Anul XXV, nr. 119 (7424)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

La 10 ani de la înființare

Polițiștii locali suceveni, felicitați pentru implicarea lor în gestionarea problemelor cauzate de pandemia de coronavirus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliția Locală Suceava, structură de ordine publică aflată în subordinea Primăriei Suceava, care a împlinit joi, 21 mai, 10 ani de la înființare, a fost felicitată în mod public pentru implicarea de care a dat dovadă într-o perioadă dificilă, cea a pandemiei de coronavirus, timp în care a fost “pe baricade” zi și noapte, fără întrerupere, nici măcar când o bună parte dintre poliţiştii locali s-au îmbolnăvit, ceea ce i-ar fi putut panica pe ceilalți colegi, cum s-a întâmplat în alte instituții, cu consecințe regretabile.

“La mulți ani Poliției Locale! Deși contestată de multă lume, în această perioadă dificilă a demonstrat că este capabilă să gestioneze și situațiile limită, cum a fost și cea pe care tocmai am depășit-o!

Polițiștii locali au distribuit pachete și alimente celor care au avut nevoie și celor aflați în izolare, au monitorizat persoanele aflate în carantină, expunându-și direct sănătatea lor și a familiilor lor și au contribuit la buna aplicare a măsurilor impuse prin ordonanțele militare! Vă mulțumim și vă transmitem toată stima și considerația noastră!”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu, în subordinea căruia se află această instituție de ordine publică, cu atribuții specifice, care nu se suprapun cu cele ale Poliției aflate în subordinea Ministerului de Interne.

Un mesaj încurajator și plin de recunoștință a venit și din partea viceprimarului Lucian Harșovschi, care i-a avut alături în numeroase activități desfășurate în teren:

“Îi vedem la diverse acțiuni (patrule, ordine publică, mitinguri, fluidizarea circulației, spectacole și alte evenimente) unde sunt prezenți pentru a asigura liniștea și bunul mers al lucrurilor, iar în ultimele 2 luni au fost implicați zi de zi pentru a-i ajuta pe suceveni să treacă mai ușor prin încercările pandemiei.

Deși de multe ori blamați, în această perioadă dificilă pentru toți, polițiștii locali și-au arătat implicarea și devotamentul prin acțiunile desfășurate zilnic, fiind alături de suceveni și de problemele lor.

Au fost expuși pericolului și au continuat să își facă treaba. Pe unii dintre ei virusul nu i-a ocolit, 16 din 121 fiind diagnosticați pozitiv cu SARS-CoV-2.

La mulți ani, multă sănătate și putere de muncă în continuare!

Doar împreună putem menține o comunitate sigură!”

Printre polițiștii locali infectați cu noul coronavirus s-a numărat și Ovidiu Doroftei, șeful Poliției Locale Suceava, care a continuat să coordoneze activitatea oamenilor din subordine chiar și când se afla internat în spital, pentru tratament.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițiștii locali suceveni, felicitați pentru implicarea lor în gestionarea problemelor cauzate de pandemia de coronavirus.
 Vizualizări articol: 1967 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Polițiștii locali suceveni, felicitați pentru implicarea lor în gestionarea problemelor cauzate de pandemia de coronavirus1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei