Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 mai 2020 - Anul XXV, nr. 114 (7419)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prevenție

Finanțele recomandă interacțiunea la distanță a contribuabililor cu unitățile fiscale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agenția Județeană a Finanțelor Publice Suceava a reamintit contribuabililor că obligațiile fiscale se pot îndeplini utilizând metode de comunicare la distanță, pentru a preveni astfel răspândirea infecțiilor cu noul coronavirus. În acest context, Finanțele sucevene au transmis că pentru depunerea declarațiilor fiscale Agenția Națională de Administrare Fiscală și Ministerul Finanțelor pune la dispoziția contribuabililor mai multe servicii electronice.

Primul dintre acestea este Spațiul Privat Virtual (SPV), disponibil pe site-ul Agenției, www.anaf.ro. De asemenea, contribuabilii pot să depună documente on-line, informații suplimentare fiind disponibile pe site-ul Agenției, la următorul link: www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/declaratii_electronice/Inf_depunere_persoane_fizice. Declarațiile se depun prin intermediul portalului www.e-guvernare.ro, utilizând certificate digitale calificate. Formularele sau declarațiile fiscale care nu se pot transmite pentru moment electronic pot fi transmise de contribuabili și prin fax sau servicii de curierat. Pentru aceasta, datele de contact ale unităților fiscale sunt disponibile la următorul link:

https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm.

Finanțele sucevene au mai informat că efectuarea plăților se poate face prin intermediul următoarelor servicii oferite de terți, respectiv internet banking și www.ghiseul.ro.

De asemenea, contribuabilii care vor să obțină informații au la dispoziție două variante. Contribuabilii înrolați în Spațiul Privat Virtual pot obține informații prin intermediul formularului de contact disponibil în acest serviciu, prin care se pot obține informații generale în domeniul fiscal și IT, precum și informații privind situația fiscală proprie. În același timp, contribuabilii care nu sunt  înrolați în Spațiul Privat Virtual pot obține informații generale în domeniul fiscal și IT prin intermediul Formularului de contact de pe site-ul ANAF.

Potrivit unui comunicat transmis de Finanțele sucevene, contribuabilii pot obține noutăți legislative în domeniul fiscal prin accesarea serviciului Buletin informativ fiscal ce este disponibil în Spațiul Privat Virtual și pe site-ul Agenției. De asemenea, contribuabilii pot solicita Agenției comunicarea de materiale informative în domeniul fiscal pe adresa de e-mail proprie, prin transmiterea unei solicitări în acest sens prin intermediul Formularului de contact, serviciu disponibil atât în Spațiul Privat Virtual, cât și pe site. Nu în ultimul rând, Finanțele informează contribuabilii că lucrul cu publicul se desfășoară în unitățile fiscale exclusiv în incinta spațiilor destinate primirii contribuabililor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Finanțele recomandă interacțiunea la distanță a contribuabililor cu unitățile fiscale.
 Vizualizări articol: 1169 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Finanțele recomandă interacțiunea la distanță a contribuabililor cu unitățile fiscale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei