Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 apr 2020 - Anul XXV, nr. 97 (7402)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un blender, un ajutor de neînlocuit în bucătărie

Multă lume folosește blender-ul doar la smoothie-uri ignorând complet sau neștiind ce capacitate are acest mic aparat electrocasnic pentru multe alte operațiuni din bucătărie. Prin folosirea unui blender economisești timp și energie în bucătărie, pentru că acesta îți va face munca mai ușoară indiferent de rețetă. În plus, de unul singur, un blender poate face ceea ce fac mai multe aparate la un loc.

Așadar, în loc să cheltuiești bani pe mai multe ustensile și aparate, care ocupă și o mulțime de loc în bucătărie, cea mai bună soluție este să cumperi un blender. Totul este să fii creativ și să știi să-l utilizezi la capacitate maximă. Vei fi impresionat de mâncărurile pe care le poți face folosind acest mic electrocasnic cu posibilități nebănuite.

 

Oferte blender 

De exemplu, de ce să frămânți aluatul pentru brioșe cu mixerul, când poți face asta chiar în vasul blenderului, dacă este unul cu vas, sau cu blender-ul de mână? Tot cu blender-ul poți prepara gazpacho sau alte supe creme extrem de delicioase și hrănitoare. Vei fi uimit ce consistență fină pot avea supele creme preparate cu un blender.

Treci peste chinul de a tăia legume cu cuțitul pe un fund de bucătărie, mărunțind toate acestea în vasul blender-ului.

Te chinui cu mojarul pentru a mărunți ierburi sau condimente? Apelează la blender. Vrei să faci un mujdei de usturoi, dar te chinui cu mărunțirea cățeilor de usturoi? Nu și dacă folosești un blender.

Combină-ți sosurile preferate, dressingurile și sosurile de marinat în blender fără griji. Dar nu te opri la sosuri - joacă-te cu pesto de ierburi proaspete și fă hummus de casă. Dacă ingredientele se blochează în lamă, doar adaugă mai multă apă sau orice lichid pe care vrei să îl utilizezi pentru a înmuia amestecul și a obține o consistență perfectă.

 

EMAG oferte blender

O altă modalitate fantastică de a folosi blenderul este untul de diverse nuci făcut în casă. Cum ar fi să îți faci propriul tău unt de arahide, crunchy sau cremos, în funcție de cum îl preferi? Exact, cu un blender poți să faci și asta. În timp ce majoritatea rețetelor sugerează un procesator de alimente cu putere mare, lama blenderului poate face și acest lucru. Probabil o să ai nevoie de puțină răbdare, dar măcar nu trebuie să-ți iei și un robot de bucătărie doar pentru asta. Adaugă ulei de nucă de cocos topit dacă ai nevoie să îl faci mai fin.

Fii creativ, așadar, și investește într-un blender staționar, de înaltă putere, care poate rezista oricăror lucruri pe care încerci să le amesteci. Este timpul să profiți din plin de acest aparat și să-l utilizezi pentru a găti o mulțime de rețete.

Și pentru că de la smoothie-uri am plecat, la smoothie-uri ne întoarcem. Poți obține o mulțime de astfel de băuturi energizante și nutritive pentru un mic dejun sănătos sau pentru o gustare între mese, evident, tot la blender. Cu adevărat un ajutor de neînlocuit în bucătărie!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un blender, un ajutor de neînlocuit în bucătărie.
 Vizualizări articol: 1802 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Un blender, un ajutor de neînlocuit în bucătărie1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei