Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 apr 2020 - Anul XXV, nr. 95 (7400)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Împreună ajutăm Suceava”

44.000 de euro strânși din donații, în cadrul campaniei „Alături la greu”, lansată de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cadrul campaniei „Alături la greu”, lansată de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților pe 10 aprilie, s-au adunat până acum, din donații, 44.000 de euro, bani care vor fi folosiți pentru achiziţionarea de aparatură medicală pentru unităţile medicale din judeţ.

Donații importante, în valoare de 8.500 de euro, au fost făcute de mănăstirile Putna, Voroneț, Sihăstria Putnei şi Humor. Scopul pe care și l-au propus organizatorii campaniei este să adune 100.000 de mii de euro pe platforma web (în română și în engleză)„Alături la greu”. Aici s-au reunit voluntari inimoși care-și propun două obiective: să sprijine cadrele medicale din Suceava cu aparatură și echipamente de protecție și să sprijine persoanele vulnerabile (bătrâni, bolnavi, persoane fără ajutor) cu hrană și medicamente la domiciliu. Oamenii care lucrează la platforma „Alături la greu!” sunt voluntari (35 de voluntari în Suceava) care s-au adunat împreună pentru a sprijini și mai mult acțiunile umanitare ale Bisericii. „Vă mulțumim tuturor și suntem încrezători că putem atinge ținta noastră, cu susținerea dumneavoastră și cu ajutorul lui Dumnezeu. Donațiile vor fi folosite pentru dotarea Spitalului Județean <Sf. Ioan cel Nou> Suceava cu ventilatoare noi, fiind deja demarat procesul de achiziție. Împreună ajutăm Suceava!”, a fost mesajul organizatorilor campaniei „Alături la greu”.

 

„Fii aproape la greu! Împreună, ajutăm Suceava!”

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a demarat această campanie de strângere de fonduri pentru a veni în sprijinul sistemului sanitar din judeţ (care se confruntă cu cele mai multe cazuri de Covid-19 din România), după ce, la începutul lunii aprilie, Arhiepiscopia a donat spitalului sucevean aparatură medicală în valoare de 100.000 euro. „Suceava are oameni buni, calzi, deschiși, inimoși. Aceștia v-au fost de multe ori gazde minunate. Aici, în Bucovina, v-ați găsit odihnă pentru trup, iar mănăstirile v-au dăruit liniște pentru suflet. Ochii vi s-au bucurat de frumusețea unui ou încondeiat, a portului tradițional bucovinean sau a unei picturi minunate de biserică. Acum, Suceava are nevoie de noi! Suferința, frica și neliniștea vor fi mai ușor depășite de suceveni dacă nu se vor simți singuri. Fii aproape la greu! Împreună, ajutăm Suceava!”, este mesajul transmis de Preasfințitul Părinte Damaschin Dorneanul, episcopul vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

 

Continuă campania de donații

Puteți dona în continuare pentru susținerea cadrelor medicale din județul Suceava, prin: echipament de protecție (mănuși de unică folosință, măști, ochelari, combinezoane etc.) și dezinfectant; aparatură medicală specifică (monitoare pentru funcțiile vitale, ventilatoare mecanice, kituri de testare etc.). Orice ajutor este bine-venit și constructiv!

Puteți dona pentru ajutorarea persoanele vulnerabile (bătrâni, bolnavi, persoane fără ajutor) prin oferirea de hrană și medicamente. Echipa de voluntari este pregătită să ajute! Alături la greu, ajutăm Suceava ! www.alaturilagreu.ro

Pentru donații prin transfer bancar:
RON: RO51 RNCB 0234 0370 1091 0014
EURO: RO78 RNCB 0234 0370 1091 0110
Cod SWIFT: RNCBROBU
CIF/CUI: 4244814
BCR Suceava, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților. #alaturilagreu #ajutamSuceava #acumenevoie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 44.000 de euro strânși din donații, în cadrul campaniei „Alături la greu”, lansată de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.
 Vizualizări articol: 1654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
44.000 de euro strânși din donații, în cadrul campaniei „Alături la greu”, lansată de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei