Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 apr 2020 - Anul XXV, nr. 84 (7389)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Extindere a utilităților

Stația de presiune redusă care va alimenta cu gaz cartierul Burdujeni Sat urmează să fie montată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările pentru extinderea rețelelor de gaz metan în cartierul Burdujeni Sat sunt continuate, în ciuda pandemiei de coronavirus, iar în prezent se lucrează la prelungirea magistralei de gaz metan și la racordul acesteia cu stația de presiune redusă care va deservi acest cartier al Sucevei.

“Am o veste bună și pentru cetățenii din Burdujeni Sat. Se lucrează la magistrala de alimentare cu gaz metan și a ajuns la noi stația de presiune redusă. Sperăm ca în acest an, cu toate greutățile care au intervenit, să ajungă alimentarea cu gaz metan în Burdujeni Sat”, a anunțat joi primarul Sucevei, Ion Lungu.
Stația de reducere și măsurare presiune gaz metan urmează a fi montată pe o platformă betonată special pregătită în acest scop. După montarea stației, aceasta va fi racordată la gaz metan și energie electrică, apoi împrejmuită.

Toate lucrările se realizează mai greu decât de obicei, fiind necesară și o atenție sporită acordată personalului implicat în lucrări, pentru protejarea acestuia de coronavirus.

Prioritare la racordare la stația de presiune redusă au cele 11 străzi care au deja montate conductele de gaz metan, dar și strada Căpitan Grigore Andrei, la capătul căreia se construiește autobaza diviziei de transport public electric, precum și strada Vasile Pârvan, care este prinsă tot în proiectul european de modernizare a transportului public, drept capăt de linie.

Contractul de execuție privind racordarea la rețeaua de gaz metan a cartierului Burdujeni Sat şi a cartierului Tineretului din DN 29, în valoare de 3.711.250,35 de lei fără TVA, vizează extinderea rețelelor pe 33 de străzi și la un număr total de 1.300 de locuințe, pe o distanță totală de 28,5 km.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stația de presiune redusă care va alimenta cu gaz cartierul Burdujeni Sat urmează să fie montată.
 Vizualizări articol: 977 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stația de presiune redusă care va alimenta cu gaz cartierul Burdujeni Sat urmează să fie montată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei