Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 mar 2020 - Anul XXV, nr. 73 (7378)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Frumosu

Anexele a două gospodării, distruse de un incendiu izbucnit în timpul nopții

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incendiu izbucnit în timpul nopții de joi spre vineri, în satul Deia din comuna Frumosu, a cuprins anexele a două gospodării, făcând pagube importante.

Focul a fost semnalat cu puțin înainte de ora 04.00, prin intermediul unui apel la 112 fiind solicitată intervenția pompierilor. La fața locului au ajuns pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Frumosu, care au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea incendiului. Din cauza faptului că fusese sesizat târziu, la sosirea echipajelor incendiul se extinsese deja la anexele a două gospodării, existând pericolul de propagare la casele celor doi proprietari.

Incendiul a fost lichidat după circa 3 ore de intervenție, flăcările distrugând în prima gospodărie adăpostul de animale pe o suprafață de aproximativ 72 metri pătrați, o magazie din lemn pe circa 25 metri pătrați, circa 2 tone de furaje și bunuri gospodărești, afectând și o parte din pereții casei. La cel de-al doilea proprietar au ars adăpostul de animale pe 40 metri pătrați, o șură din lemn și un atelier de tâmplărie pe circa 55 metri pătrați, o magazie din lemn pe 20 metri pătrați și scule electrice.

Cercetările au stabilit că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din zona adăpostului de animale al primei gospodării, din cauza efectului termic al curentului electric generat de un cablu electric defect și neizolat.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anexele a două gospodării, distruse de un incendiu izbucnit în timpul nopții.
 Vizualizări articol: 1388 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anexele a două gospodării, distruse de un incendiu izbucnit în timpul nopții0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei